Lumia 930 vagy iPhone 6?
én is megvettem, csak ugye a droidosok mindig azzal példáuloznak iPhone-al, hogy olyan dolgok is fizetősek, amik máshol nem. és szóval szerintem az, hogy egy youtube alkalmazásért fizetni kell, az gáz, még ha csak 200 Ft :D
meg egyébként nagylelkű volt a nokia, régebben volt akció néhány készülékre, ajándékutalvány formájában, 1020-hoz 8ezer Ft járt, amit le lehetett vásárolni...én nem is játszok telefonon, de ha nem veszem meg az ilyen gta san andreas-t, angry birds játékokat, akkor sosem költöttem volna el...wp áruházban az a rossz/jó, hogy ami van fizetősben, az van ingyenesben is, és még ráadásul a minőségben sincs különbség, így az ember fizetni sem akar egy másikért, ha nem nyújt előnyt. én speciel nem a pénzt sajnálom, hanem a választékot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!