Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lumia 930 vagy iPhone 6?

Lumia 930 vagy iPhone 6?

Figyelt kérdés
Jelenleg WP-t használok, és nagyon szeretem, de szeretnék egy komolyabb készüléket. Eredetileg a Lumia 930 vásárlásán gondolkodtam, de attól tartok, hogy mivel már csak Microsoft Lumia néven jönnek ki készülékek a jövőben, emiatt vmilyen hátrányom származhat abból, hogy egy kvázi már nem létező gyártó készülékét használom. iPhone-t még sosem használtam, ezért jött tervbe a 6-os. Tudom, hogy árban van különbség a kettő között, ezért ettől függetlenül szeretném, ha megmondanátok, hogy ti melyiket választanátok...

2014. nov. 8. 15:32
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
31%
Ha a WP felé húz a szived és szereted minden hátrányával eggyütt akkor nem kérdés.
2014. nov. 9. 12:56
 32/40 anonim ***** válasza:
36%
iPhone:)sokkal tovább támogatott,szebb,jobb,szebb képeket csinál.majd a Microsoft néven fog futni a Lumia,a Nokiának vége.
2014. nov. 11. 13:45
 33/40 Igor Igorovics ***** válasza:
35%

igen, szebb képet csinál, persze...

https://www.youtube.com/watch?v=FSoBkeLXDK0

2014. nov. 11. 19:41
 34/40 A kérdező kommentje:
Végül a 930-as lett a befutó :) tegnap hoztam el
2014. nov. 14. 21:00
 35/40 akoslaszlo ***** válasza:
23%
Szerintem jól döntöttél!
2014. nov. 14. 21:46
 36/40 Barney96 ***** válasza:
3%
Gratulálok :) amúgy a 40-50k-s első generációs wp8as lumiák 3 évesek lesznek amikor megkapják a w10-et, és nem 200k-s aranytelefonok mint a zájfon.. Úgyhogy a támogatás annyira nem komoly érv, a metrotube még mindig unlimited próba verzióval rendelkezik (bár én megvettem mert megérdemlik, meg akinek komoly baj az a 200 forint az ne is gondolkozzon 250k-s telefonban szerintem) és örülök hogy a lumia mellett döntöttél :)
2014. nov. 15. 08:29
 37/40 anonim ***** válasza:

én is megvettem, csak ugye a droidosok mindig azzal példáuloznak iPhone-al, hogy olyan dolgok is fizetősek, amik máshol nem. és szóval szerintem az, hogy egy youtube alkalmazásért fizetni kell, az gáz, még ha csak 200 Ft :D

meg egyébként nagylelkű volt a nokia, régebben volt akció néhány készülékre, ajándékutalvány formájában, 1020-hoz 8ezer Ft járt, amit le lehetett vásárolni...én nem is játszok telefonon, de ha nem veszem meg az ilyen gta san andreas-t, angry birds játékokat, akkor sosem költöttem volna el...wp áruházban az a rossz/jó, hogy ami van fizetősben, az van ingyenesben is, és még ráadásul a minőségben sincs különbség, így az ember fizetni sem akar egy másikért, ha nem nyújt előnyt. én speciel nem a pénzt sajnálom, hanem a választékot.

2014. nov. 15. 10:55
 38/40 anonim válasza:
71%
Amennyiben egy árkategóriában lennének, valószínűleg nem gondolkodnék egy iPhone 6-on egy Lumia 930 ellenében. De mivel minimum a duplája és sok tekintetben teljesítményben csak a fele, nem kérdéses a Lumia 930 győzelme, legalábbis nálam. Az egy mítosz, hogy nincsenek appok. Az is mítosz, hogy bonyolult vagy nehezen érthető a rendszer. Az iOS nagyon jó, nem vitatja senki, de meggyőződésem, hogy felnőtt a WP 8.1 denimmel az iOS mellé igen közel. A WP10 pedig olyat mutat, amit még soha senki. Értékállóságban vélhetően egy iPhone előnyösebb helyzetben van, mivel felső kategóriába van pozicionálva és sikerült is elhitetnie a vevőkkel, hogy ér is annyit, amit elkér érte. Ehhez jól ért az Apple, el kell ismerni, de persze nem kell elhinni mindent. A vezeték nélküli töltő, a jobb kijelző, jobb kamera, jobb akku, nagyobb kijelző (iPhone 6-al szemben), jobb üzemidők, mind a Nokia felé billentik a mérleget.
2015. jan. 19. 21:54
 39/40 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó!az iPhone 6-nál nem jobb a kamerája,a kijelző ízlés kérdése,az iPhone 6-om 3 napig bírja,úgy hogy délelőtt (8-16h-ig)megy a mobilnet,játék.
2015. jan. 20. 18:03
 40/40 A kérdező kommentje:
Az eddigi tapasztalatok alapján nem bántam meg, hogy a 930-as mellett döntöttem. A kamerája tényleg nagyon ott van, szuper jó minőségű videókat rögzít, a kijelzője csodás! Stabilan fut rajta minden, egyszer nem fagyott vagy lassult be. Volt azóta már a kezemben többször is iPhone 6-os, de vhogy minőségibbnek éreztem a Lumiát, Apple ide vagy oda. Főleg fehér színben, sokkal tekintélyesebb, mint az iPhone. Az akksija, pedig ennek is bír 2-3 napot simán.
2015. febr. 1. 22:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!