Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lumia 930 vagy iPhone 6?

Lumia 930 vagy iPhone 6?

Figyelt kérdés
Jelenleg WP-t használok, és nagyon szeretem, de szeretnék egy komolyabb készüléket. Eredetileg a Lumia 930 vásárlásán gondolkodtam, de attól tartok, hogy mivel már csak Microsoft Lumia néven jönnek ki készülékek a jövőben, emiatt vmilyen hátrányom származhat abból, hogy egy kvázi már nem létező gyártó készülékét használom. iPhone-t még sosem használtam, ezért jött tervbe a 6-os. Tudom, hogy árban van különbség a kettő között, ezért ettől függetlenül szeretném, ha megmondanátok, hogy ti melyiket választanátok...

2014. nov. 8. 15:32
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
11%

Itt csücsül az asztalomon a 930 és remek készülék. Sőt mi több a WP-vel sincs gond. Viszont tudod mivel van? Hogy nem izgatja a fejlesztőket. Örülj ha van offical app amit rendszeresen frissítenek nem évente. Persze van 3rd party megoldás, de azért mégis csak az eredetit preferálja az ember. Nagyon jó lenne ha elkezdenék komolyan venni, frissítenék rendesen az instagramot, vine-t, stb. A Youtube-ot direkt nem említettem, mert a MetroTube tényleg jó.

iPhone 4S-ről váltottam, de lehet eladom, mert még nem érzem elég elterjedtnek ahhoz, hogy komolyan foglalkozzanak vele az app készítők.

2014. nov. 8. 17:49
 22/40 anonim ***** válasza:
68%
igen, én is 4S-ről váltottam, csak 1020-ra, mert kellett egy videós telefon, ezt ki is meríti teljesen, de például egy képet nem tudok feltölteni facebook-ra, ha esetleg korlátozott a mobilnetem, amit ugyanekkor iPhone-al simán megtudtam tenni, mert nem a 2 megás fájllal próbálkozik, hanem előre letömöríti.
2014. nov. 8. 17:58
 23/40 A kérdező kommentje:

Sejtettem, hogy meg fognak oszlani a vélemények :) A WP rendszert hiába sarazza bárki is, én imádom! Lehet, hogy nincs rá annyi app, de amire szükségem van, az megvan (főleg közösségi és csevegő appok). Játszani nem szoktam, úgyh ezek nem hiányoznak. Egyedül egy jó YouTube app hiányzik.

Az iPhone-nal nekem is az a bajom, hogy drága. Egyébként szerintem is jó telefonok, bár tapasztalatom még nincs velük, de kíváncsi vagyok milyen. 5s nálam azért nem játszik, mert kicsi. Fontos a nagyméretű, jó minőségű kijelző.

2014. nov. 8. 18:01
 24/40 Igor Igorovics ***** válasza:
28%

Tubecast még jobb. :)

Én semmiben sem szenvedek hiányt, facebook van rá és működik, skype veri voipban a vibert, nagyszerű az email kliens, jó a virtuális billentyűzet, könnyű smst írni, telefonálásnál kitűnő a hangminőség, kiemelkedően jók a multimédiás és kamera tulajdonságok, onedrive több mint kielégítő, here maps/here drive (egyelőre) egyedien jó (ingyenes) offline navigáció, egyébként google maps/bkk futár is van. Én azt gondolom, ha valaki alapvető felhasználásra szeretne prémium okostelefont,akkor ár-érték arányban az egyik, ha nem a legjobb választás. Instagramra, Vinera nincs szükségem, nem tudok nyilatkozni. Zenére jó pl a modernmusic,a zbox, a music+ vagy a musichq, bár én erre sem használom.

2014. nov. 8. 18:19
 25/40 Igor Igorovics ***** válasza:
28%

[link]

Ez szerintem a legjobb youtube kliens, legyen szó bármilyen platformról.

2014. nov. 8. 18:23
 26/40 Igor Igorovics ***** válasza:
28%
Nem tudom, hogy a 1020 is tudja-e, de a 930 két képet készít, csinál egy kisebbet is, de csak a fájlkezelőben látszik.
2014. nov. 8. 18:25
 27/40 anonim ***** válasza:
20%
igen, 1020 is csinál kettőt. hát amúgy annyi a negatívum a onedrive-ban is, hogy nem lehet fiókot váltani. átlag embernek nem okoz gondot, de nekem van 1 ami a microsoft fiókommal van, meg van egy céges is...most kénytelen voltam mindkettőre hasonlóképp rendezni a dolgokat, és feltölteni újra a másikra, ami hiányzott :D
2014. nov. 8. 19:56
 28/40 akoslaszlo ***** válasza:
0%

Mindenképpen zajszűrős fülest ajánlok.

Nekem az "agybadugós" felelt meg leginkább mert gyaloglás, futás, kerékpározás közben is ha fúj a szél akkor azt nem hallod!

2014. nov. 9. 05:51
 29/40 A kérdező kommentje:
Persze zajszűrősre gondoltam. Most egy gyári Nokia WH-208-asom van, Lumia 520-hoz tökéletesen megfelel, bár a telefon hangzása nem az igazi...
2014. nov. 9. 08:59
 30/40 anonim ***** válasza:
63%
Nem egy kategória a kettő... iPhone-t vegyél mindenképpen, nem fogod megbánni.
2014. nov. 9. 10:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!