Lumia 930 vagy iPhone 6?
Itt csücsül az asztalomon a 930 és remek készülék. Sőt mi több a WP-vel sincs gond. Viszont tudod mivel van? Hogy nem izgatja a fejlesztőket. Örülj ha van offical app amit rendszeresen frissítenek nem évente. Persze van 3rd party megoldás, de azért mégis csak az eredetit preferálja az ember. Nagyon jó lenne ha elkezdenék komolyan venni, frissítenék rendesen az instagramot, vine-t, stb. A Youtube-ot direkt nem említettem, mert a MetroTube tényleg jó.
iPhone 4S-ről váltottam, de lehet eladom, mert még nem érzem elég elterjedtnek ahhoz, hogy komolyan foglalkozzanak vele az app készítők.
Sejtettem, hogy meg fognak oszlani a vélemények :) A WP rendszert hiába sarazza bárki is, én imádom! Lehet, hogy nincs rá annyi app, de amire szükségem van, az megvan (főleg közösségi és csevegő appok). Játszani nem szoktam, úgyh ezek nem hiányoznak. Egyedül egy jó YouTube app hiányzik.
Az iPhone-nal nekem is az a bajom, hogy drága. Egyébként szerintem is jó telefonok, bár tapasztalatom még nincs velük, de kíváncsi vagyok milyen. 5s nálam azért nem játszik, mert kicsi. Fontos a nagyméretű, jó minőségű kijelző.
Tubecast még jobb. :)
Én semmiben sem szenvedek hiányt, facebook van rá és működik, skype veri voipban a vibert, nagyszerű az email kliens, jó a virtuális billentyűzet, könnyű smst írni, telefonálásnál kitűnő a hangminőség, kiemelkedően jók a multimédiás és kamera tulajdonságok, onedrive több mint kielégítő, here maps/here drive (egyelőre) egyedien jó (ingyenes) offline navigáció, egyébként google maps/bkk futár is van. Én azt gondolom, ha valaki alapvető felhasználásra szeretne prémium okostelefont,akkor ár-érték arányban az egyik, ha nem a legjobb választás. Instagramra, Vinera nincs szükségem, nem tudok nyilatkozni. Zenére jó pl a modernmusic,a zbox, a music+ vagy a musichq, bár én erre sem használom.
Mindenképpen zajszűrős fülest ajánlok.
Nekem az "agybadugós" felelt meg leginkább mert gyaloglás, futás, kerékpározás közben is ha fúj a szél akkor azt nem hallod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!