Érdemes iPhone 5C-t venni?
Figyelt kérdés
2 év hűséggel érdemes venni? 0Ft kezdőrészlet,és 24x3500Ft megéri? Vagy 2 év után már lassú elavult lesz?2014. nov. 8. 08:15
3/11 A kérdező kommentje:
Szóval akkor ne vegyek?
2014. nov. 8. 09:07
4/11 anonim válasza:
Inkább ne. Nem sokkal tud többet mint a 4S. Ha teheted egy 5S-et vagy 6-ot esetleg 6 plusot.
6/11 anonim válasza:
Vegyél nyugodtan !!! Teljesen jó telefon az 5c ,igenis megállja a helyét !Nekem volt 4s-em ,arról váltottam 5c-re ,az 5c SOKKAL jobb !!! 2 év után is fog még rá frissítéseket kapni ..
7/11 anonim válasza:
#6., nem két év múlva már nem fog frissítést kapni az 5C, jövőre kapja az utolsót az iPhone 5-tel együtt (mivel ugyanaz a hardver, csak az 5C műanyag).
Ennek ellenére szerintem megveheted (bár újabb jobb lenne, értelem szerűen), nem lesz vele gond két év múlva sem, ez iPhone, nem lassul annyira.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat,akkor úgy néz ki veszek egyet :)
2014. nov. 9. 11:25
9/11 A kérdező kommentje:
Szerintetek melyik színt érdemes megvenni? Zöld vagy Kék?
2014. nov. 9. 11:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!