Google Nexus 5 vélemény? (LG)
Maga a telefon tényleg kimagaslóan jó. gyors, döccenés mentes, megbízható. De ezt el is várhatja egy ember a felső kategóriában. A kamerája tényleg nem sorolható a legjobbak közé, de aki nem profi fotós, annak bőven tökéletes ez is. Szelfizni barátnővel, nyaraláson kattintgatni szuper. Az én igényeimnek teljesen megfelel.
Egyetlen negatívum amit fel tudok hozni ellene, az az akksi. A 2300 mAh kapacitású akkumulátor nálam átlagos napi használat mellett, késő délután már igényli a töltést.
Én személy szerint csak ajánlani tudom. Nem bánja meg, aki ezt választja.
Viszont, az, hogy nexus 6-al csökkenni fog az ára.. Nos, én nem számítok rá. Mikor kijött az 5-ös a 4-es értékesítését a google egyből leállította. Viszont most kijelentették, hogy az 5-ös továbbiakban is kapható lesz. Ez nyilván abból ered, hogy sokaknak a 6col már sok, nekik még mindig ott lesz az 5. Tehát, ha lejjebb vinnék az 5-ös árát, maguk alatt vágnák a fát, viszont ha egy áron lenne, akkor is. Ez a 100 környéki 5-ös, 180-200 környéki 6-os nekem optimálisnak tűnik erre a helyzetre. De ez csak az én véleményem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!