Milyen telefont vegyek 40. 000ft-ért?
Hülyeség, ha normálisan használod a telefont (nem kell ehhez nagyon belemenni a rendszer működésébe, csak tényleg legyen egy minimális megértésed) akkor nem fog akadni még egy Moto G sem, hónapokkal a megvásárlás után sem.
Kérdező:
Használt Moto G.
Újonnan ennyiért Moto E lenne csak, ami elég jó telefon, de használtan már kéne hogy legyen 40k-ért Moto G, legrosszabb esetben 45k-ért, ebben az esetben megéri még +5k-t hozzácsapni, mert azért Moto E-hez képest elég nagy a különbség.
Brutálisan jó telefon, amíg nem próbáltad ki addig nem tudod miről beszélek, lehet csak azt hiszed túlzok, ha meg találsz egyet 40k körül akkor pláne.
Ha fél év után nem lassult be, akkor 1,5 év után sem fogj.
Gondolj már bele, mégis mitől lassulna be? Ha nem lassul be X hónap alatt, akkor nem is fog, legalábbis ha a szoftver ugyanaz (hisz ha kiadnak egy új szoftvert és az instabil lesz vagy rossz a teljesítménye az más kérdés, de az operációs rendszer ugyanazon verziója nem lesz 1,5 év után hirtelen szar).
"A Moto E-t pedig azert ajanlottam, mert en inkabb az uj dolgok vasarlasat reszesitem elonyben"
Az újabb dolgok általában jobbak, ha ugyanarról az árkategóriáról van szó, de egy egy éves csúcskategóriás készülék egyértelműen jobb, mint egy ma megjelenő alsókategóriás készülék.
Moto G nem csúcskategóriás, Moto E meg nem alsókategóriás, csak szemléltetésképpen írtam így.
Szóval azért, mert a Moto E újabb nem biztos, hogy jobb, és nem is jobb, hisz a Moto E megjelenése napján is 100 dollárról indult, Moto G meg 180-ról, nem egy kategória a kettő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!