Hogy tudnám a fekete részt megváltoztatni? (lent)
Ez egy Google Nexus 5, az alap gombok ugye a képernyőn jelennek meg és én azt szeretném, hogy a gombok fekete háttere helyett az én háttérképem látszódjon ott. Van ötletetek? Rootolt a telefon, hátha ez jelent valamit.
Először is nagyon gyorsan töröld le a Clean Master-t, ez egy Nexus 5, nem egy Galaxy Pocket Neo (ráadásul még arra sem szedném le).
Kérdésre rátérve:
Custom romot, valamilyen Xposed modult vagy nem gyári launchert használsz-e?
Mert KitKat-en már gyárilag átlátszónak kéne lennie a navigation barnak.
Erről jut eszembe újabb kérdés: ugye KitKat-re már frissítettél?
azért ennyire nem vagyok kezdő:D
4.4.4es androidon vagyok, KitKat launchert használok de a sima google asszisztenssel sem átlátszó.
Mert egy rossz program, ami kifejezetten árt a telefonnak.
Egy Galaxy Pocket Neo esetében még talán van értelme, mert a program gyakran törli a cache-t, ami egy Pocket Neo esetén javulást okozhat, illetve felszabadít egy kis helyet, Nexus 5 esetén már nem kell törölni a cache-t, viszont a program egyéb funkciói kifejezetten ártanak a telefonnak (elromlani nem fog, csak épp nem tesz jót neki).
Az alkalmazásokat kilövi a memóriából, ami nem jó, mert akkor legközelebbi elindításból megint a CPU erőforrásait kell igénybevenni hogy betöltse a memóriába, ez pedig jobban meríti az aksit, mintha csak memóriából töltené be az alkalmazást a telefon.
Ezen kívül már egy ideje vírusirtóként is szolgál a Clean Master, aminek semmi értelme, csak az is lefoglalja a telefon erőforrásait, ami a teljesítmény rovására megy (bár Nexus 5 esetén ez észrevehetetlen), és szintén csak az aksit pazarlod vele.
Semmire sem jó program, csak hátránnyal jár.
Semmi, nem lesz vírusos.
Pontosabban ha nem netről lopsz le kétes eredetű helyekről apk-kat, akkor 99,9%-ban biztos, hogy nem leszel vírusos (és igazából 99,9%-nál még magasabb ez az érték, valószínűleg még egy-két kilencest odaírhattam volna).
Kedves válaszoló, miért is 99.9(9)%? A neten bármilyen apk-ba pakolhatnak vírusokat. Én már jártam gy meg.
De jó, baromi gyorsan találok egy jó premium apk-t leszedem és szétfertőzi a telefonom. Az ESET Mobile Security nem egyszer védett már meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!