Van agy óra, ami nagyon tetszik, de meg akarom nézni, hogyan festene fekete óraszíjjal. Photoshop-ban hogy tudnám megváltoztatni az óraszíj színét világosbarnáról, feketére?
Itt a kép az óráról, a szíj színét akarnám feketére változtatni, de egész egyszerűen nincs normális tutorial youtube-on.
Please help.
Hozzáadó színtartomány kijelöléssel és egy kis utófestéssel megoldható.
Kb. így: [link]
Mindenre képtelenség tutorialt csinálni, de ami kell arról biztos találsz videót. Itt kijelölés van és színmódosítás, még ha külön-külön is bemutatják, már abból is megtanulható a művelet, és a sok kis alaplépést egy képen belül összerakod egy kész műveletsorrá.
Keress rá a gugli képkeresőben: tissot t-touch
Es ott lesz fekete szíjjal is.
Hali!
Köszi a válaszokat, 3 dolog.
1. Nincs fantáziám.
2. Ezt ( [link] köszönöm (a munkát meg az energiát), de mondjuk ennyire nekem is sikerült eljutnom, csak ez nem igazán jó, mert a bőr texturázottsága elvész.
Youtube-on van csomó videó, hogy fekete cuccokat kiszíneznek, illetve, hogy színeket változtatnak hue/saturation-nel, de feketére nem lehet így átszinezin.
Azért köszi. Most úgy oldottam meg, hogy egy másik bőrszíjas modellről kivágtam a szíjat, és beillesztettem erre.
3. Ez a modell nincs más bőr szíjjal, csak kaucsukkal. Ez az egy bőr szíj van hozzá, de ez nem tetszik, cserélném feketére, de kíváncsi lennék rá, hogy néz ki. Ennyi.
Még egyszer köszi mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!