Google Nexus 5 vélemény? (LG)
Figyelt kérdés
Üdv Nexus 5 -t szeretnék venni és kiváncsi lennék tapasztalatokra véleményekre , előnyekre hátrányokra a telefonnal kapcsolatban főleg az írjon akinek van/volt és mik a tapasztalatai és ha lecserélte miért ,hogy összességében megéri-e az árát , érdemes e megvenni.... Mindenre kiváncsi vagyok , köszönöm.2014. okt. 30. 19:30
1/25 kérdező.. válasza:
Nagyon megéri megvenni.A legjobb,leggyorsabb androidos teló,persze amíg nem lesz kapható a nexus 6.
Én is ilyet szeretnék venni decemberben.
2/25 A kérdező kommentje:
Igen énis akkor szeretném megvenni a kamerája meg az aksija elvileg nem olyan jó ,de veszek ,hozzá egy hordozható töltőt és kész :D . És kezdetben 190.000volt mostmár csak 80-100között van az ára . Mikor jön ki a Nexus 6? Mondjuk tuti 200körül lesz arra pedig nincs pénzem :D Ezis eléggé a plafon.
2014. okt. 30. 19:45
3/25 kérdező.. válasza:
Így van nagyon jó ár/érték arány,és ami a legfontosabb hogy még minimum 1 évig de lehet tovább is támogatják szoftveresen.
A nexus 6 az biztos hogy sokkal drágább lesz az indulóára 180k állítólag mint a nexus 5-nek.Szerintem az éven már kapható lesz.Egyszóval már én aligvárom a nexus 5 -m. Ja és ha megjelenikba nexus 6 lehet esik a nexus 5 ára ami még jobbá teszi a telót :D
4/25 A kérdező kommentje:
Mondjuk ez igaz :D
2014. okt. 30. 19:53
5/25 A kérdező kommentje:
Csak kár ,hogy sem telenorba sem a t-homeba sem pedig a vodafonnál nem lehet kapni .
2014. okt. 30. 19:53
6/25 kérdező.. válasza:
7/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm :D
2014. okt. 30. 19:59
9/25 A kérdező kommentje:
Mondjuk itt azért 120+
2014. okt. 30. 20:08
10/25 kérdező.. válasza:
De legalább tuti gyári garanciával.
Van még az emagon: [link] kicsit félek onnan rendelni mert nincs 1 év gyári gari,csak 24 hónap gondolom bolti.De szerintem lemegy decemberre 120 alá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!