Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek ez valami mobiltel...

Szerintetek ez valami mobiltelefonos csalás?

Figyelt kérdés
Múlt reggel (5.50-kor! ) hívott 1 ismeretlen szám. Felvettem, és rögtön kapcsoltak valami zenét. Egy női hang mindenféle bemutatkozás nélkül azt mondta, hogy tartsam a telefont, mert "MUNKATÁRSUNK HAMAROSAN JELENTKEZIK. " Másfél perc után a zene elhallgatott, és olyan hangot hallottam, mintha én hívnék valakit, aztán az egész megszakadt. Szerintetek így ráterhelhettek valamit a számlámra?Vagy volt már valakivel ilyen? Az utóbbi időben állítólag rengeteg a hasonló jellegű csalás...
2010. jan. 25. 22:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szombaton ugyanez történt velem. Ismeretlen szám. Felveszem és vmi zenét játszottak le, de én azonnal letettem, mert hallottam az ilyenekről, hogy felveszed aztán lehúznak pénzzel. Megnéztem az egyenlegemet és nem változott, hát hogy most azért mert gyors voltam és letettem vagy mert ha nem teszem le se változott volna azt nemtudom.
2010. jan. 26. 05:58
 12/16 anonim ***** válasza:
Anno engem is hívott Orbán Viktor. :D
2010. jan. 26. 06:06
 13/16 anonim ***** válasza:
Nekem még csak a vezetékesen volt ilyen, kinyomtam egyből. Ugyanaz, mint amikor spam-eket kapok, törlöm megnyitás nélkül.
2010. jan. 26. 06:07
 14/16 anonim ***** válasza:
ez már tényleg telefonos csalás: egyszer hívtak hogy nyertem egy csomó pénzt, de egy dolog van hátra, és nem több. fél órám van venni öt darab 5000 forintos feltöltőkártyát. amit késöbb fel tudok tölteni az egyenlegemre. de megkapom a nyereményem is. ami milliós érték lett volna. szám nélkül hívtak. szerintetek mi lett volna a következő kérdés ha megvezttem volna a kártyákat? hm? gondolom a feltöltő kártyák számai.
2010. jan. 26. 11:34
 15/16 anonim válasza:

Csatlakozom az előzőhöz,ezt velem is eljátszották már,de nem döltem be neki!

Kedves kérdező,szerintem nem csalás áldozata vagy,mert ügyinézőről ügyintézőre kapcsolás során van ilyen hang mintha te hivnál,azaz olyan bugó hang!

Bár ezek álltalában munkaidőben szoktak hivogatni!

Inkább lehet az is hogy csa valami ismerősöd szorakoztt veled,hogy fölhiv és bekapcsolja a hivástarást,akkor is bugó hangot ad!

reméllem tudtam segitteni!

2010. jan. 26. 17:37
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, remélem igazatok van..Az eset óta még nem kaptam havi számlát, de elvileg azon nem is látnám, ha valami gebasz lenne, mert nem jelennek meg rajta a bejövő hívások. Ha Orbán Viktor akart jó reggelt kívánni, akkor utólag is köszönöm a sok kellemes percet, de ha kiderül, hogy valaki keresni akart rajtam, akkor üdvözlöm a kedves mamáját! :)
2010. jan. 26. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!