Szerintetek ez valami mobiltelefonos csalás?
Figyelt kérdés
Múlt reggel (5.50-kor! ) hívott 1 ismeretlen szám. Felvettem, és rögtön kapcsoltak valami zenét. Egy női hang mindenféle bemutatkozás nélkül azt mondta, hogy tartsam a telefont, mert "MUNKATÁRSUNK HAMAROSAN JELENTKEZIK. " Másfél perc után a zene elhallgatott, és olyan hangot hallottam, mintha én hívnék valakit, aztán az egész megszakadt. Szerintetek így ráterhelhettek valamit a számlámra?Vagy volt már valakivel ilyen? Az utóbbi időben állítólag rengeteg a hasonló jellegű csalás...2010. jan. 25. 22:44
1/16 anonim válasza:
elméletileg ha téged hívnak akkor azért nem kell fizetni, csak ha külföldről hívnak. Nézd meg tmobile-nál a számládat. és ha nem lenne, akkor tiltsad le az emelt díjas sms-eket és hívásokat. illetve ha használod őket a mindennapi életben, akkor állíts be rá valami limitet.
2/16 anonim válasza:
Első, rosszul mondtad, csak akkor fizetsz, ha külföldön vagy, úgy hívnak, ha itthon vagy, tökmindegy, hogy honnan hívnak, az ő számlájuk terhére megy a többlet.
3/16 anonim válasza:
Nem a UPC hívott? Azok már engem is megtaláltak ugyan ilyen szövegegel hajnalban, rohadt idegesítő :@ Én 2 csengés után kinyomtam a telefont a fenébe.
4/16 A kérdező kommentje:
Nem mutatkozott be az elején a géphangú nő..Ezért fura..De a UPC se lehetett, mert nem állok velük kapcsolatban...:S
2010. jan. 25. 22:57
5/16 anonim válasza:
amikor még felvettem az ismeretlen hívásokat, én is jártam így hogy csengett, aztán felvettem, és olyan volt mint ha én hívék valakit,
nem volt pénz a kártyámon. és késöbbi feltöltés után sem vont le semmit. mszp-s választási kuncsorgás volt.
6/16 anonim válasza:
Engem a Fidesz szokott hívogatni.
7/16 anonim válasza:
Engem meg nemhogy a Fidesz, egyenesen Orbán Viktor!:)
9/16 anonim válasza:
A Bokros engem is hívott, nem is tudtam, hogy per-tu-t ittunk :-D
Na szóval, vannak olyanok, hogy "nyomj meg egy gombot...", akkor viszont már meg tudják terhelni a számládat, ha engedelmeskedsz, ha ilyen nem volt, akkor valami kampány vagy hasonló lehetett.
10/16 anonim válasza:
Istenem.. ha engem hívna 5:50-kor!:) 15 évre visszamenöleg minden felgyülemlett dühömet kiélném rajta 7 és fél másodperc alatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!