Mobiltelefonos webáruházat szerintetek megéri nyitni?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 10. 20:01
1/10 bp1985 válasza:
Nem. Tele van már ilyennel az ország.
2/10 anonim válasza:
Megéri, amúgy igaz hogy sok a telefonos bolt de kevés belőlük az igazán rendes,korrekt bolt!
3/10 anonim válasza:
Tekintve, hogy az emberek a legtöbb készüléket a szolgáltatótól veszik, a promociók keretében és továbbá azt is szemlélve, hogy rengeteg ilyen van az országban, szerintem nem, nem éri meg nyitni. :)
4/10 anonim válasza:
De akkor már vidékre!! BP. dugig tele van belőlük! :/
5/10 A kérdező kommentje:
Hát vidékre gondoltam, mert ott lakom :)
2011. ápr. 10. 20:07
6/10 anonim válasza:
Melyik megyében ha szabad tudnom?:)
7/10 anonim válasza:
Szerintem megérné nyitni. Kártyafüggetlen telók,kiszállítási díj alacsony+küldenél minden vásárlónak egy kis ajándékot! :) Biztos,hogy mennének az emberek hozzád! :) +kiírhatnád azt is,hogy rendelésre bármilyen telefont tudsz hozatni (persze ami magyarországon már kapható)
8/10 A kérdező kommentje:
Somogy megyében lenne :)
2011. ápr. 10. 20:25
9/10 kolo válasza:
Jézusom, Somogyban ember?! Kaposváron születtem, tudom milyen ott a helyzet, sz*r. Somogy előkelő helyen áll a legrosszabb helyzetű megyék között. Egyik legmasabb a munkanélküliség aránya, ráadásul, ahogy előttem is írták itt Magyarisztánban nem divat, csak szolgáltatótól venni készüléket (webshopról meg abszolút nem vásárol senki, csak a fiatalok szinte, de ők is kevesen). Két dologgal tudnád felfuttatni a boltot, egyik, hogy hajlandő lennél részletre is eladni a telefont (ráadásul nagy kedvezményekkel stb), másik meg az országos szintű reklám. Ebből látszik, hogy nagy kezdőtőke szükséges hozzá, ráadásul egyáltalán nem biztos, hogy megtérül. Én tuti nem nyitnék...
10/10 anonim válasza:
Szerintem nem. Nincsenek sokan akik webshopokból vásárolnak, ha mégis, akkor pedig megnézik az argep.hu-t vagy valami hasonló oldalt és onnan vesznek ahol a legolcsóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!