Mobiltelefonos előfizetést ha nem fizetem, a végrehajtó mit tud tenni ha nincs semmiféle vagyonom, jövedelmem?
Az első válaszoló tökéletesen leírta mi a helyzet. A behajtócég ugyanúgy kezeli mint a banki tartozást! És nem csak nagyobb összegekre vonatkozik! Én láttam már 3500 forintos telefonos tartozást is behajtócégnél.
Tényleg nem éri meg trükközni!
Ezzel a nem fizetem dologgal nagyon ne kísérletezz, én megszívtam rendesen...
El voltam maradva 3 számlával, és küldték sorra a felszólító leveleket, és közölték, ha nem fizetem, kötbért kell fizetni. Nem foglalkoztam a levelekkel. Egyszercsak azt vettem észre, hogy a telefonon nem volt térerő. Letiltották a szolgáltatást! Bementem a T-üzletébe, és megkérdeztem, hogy akkor most mi a teendő. Azt mondta a csaj, hogy be kell fizetni az elmaradt számlákat, és ezután a központ fogja kiszabni, hogy a 30 ezer kötbérből mennyit kell befizetnem. Szerencsém volt, csak 10 ezret kellett, ebben a visszakapcsolási díj is benne volt, ami 5600 Ft.
Rosszabbul jársz, ha az előfizut is felmondod, mert akkor bekérik a hátramaradt hűséghónapok összegét+kötbért...
Behajtani pedig végrehajtóval fogják. Ezt az első válaszoló jól leírta.
Nem éri meg nem fizetni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!