Ti milyen kínai mobilt vennétek?
Figyelt kérdés
Maximum 150 dollár értékű Androidos okostelefonok érdekelnek, amelyeknek jó az ár-érték aránya.
Természetesen egy kínai webshopból rendelném.
2014. szept. 26. 20:25
11/17 béla2000 válasza:
Ti annyira hülyék vagytok attól hogy egy telefon kínai attól ugyan olyan jó lehet. Ha utána olvasnátok a világon a 3. legtöbbet eladott telefon a xiaomi, úgyhogy először olvassatok utána mielőtt írnátok.
12/17 anonim válasza:
Olvass utána a Xiaomit nagyon dícsérik az összes kínai márka közt a legjobb.Nem vágom miért ne lehetne ugyan olyan jó egy kínai teló,persze azért vannak kivételek,az ilyen nagyon noname márkát nem érdemes.
13/17 anonim válasza:
Nekem van egy mindjárt 3 éves Huawei G300 - as telóm és pl zenehallgatásra, kiválóan alkalmas, szép képet lehet készíteni vele, és karcmentes a kijelző, tessék kínai!
14/17 L.Pisti válasza:
Üdv! Kínai mobiloknak is megvan a maguk minősége. a THL.,Jiayu,Dooge,Cubot, tipusú telefonokat hanyagolnám a helyedbe csalódás lesz rosz afelhasználoi élmény az összeszerelés minősége is gyatravnem beszélve az üzemidőről és az alkatrészbeszerzésről. Egyszerűen nem éri meg! Ha ragaszkodsz a kínai márkákhoz Huawei, Xiaomi, Honor, ZTE, ezek közül lehet válogatni!
16/17 anonim válasza:
Cubot s200-am van,decemberi vásárlás. Nekem semmi bajom vele.
17/17 anonim válasza:
Én THL T6Pro-t vettem. Nagyon szuper telcsi, és valóban nem női kézbe való! jól jártam vele, ráadásul nem olyan kötött szoftveresen mint a nagy neves gyártóké. Azonnal simán rootoltam. Alig nyúltak bele, ahogy a teszteken is írták.
Van ugyan szerviz háttér de tegyük fel érintőpanel hibás lesz egy-két éven belül ami az ilyen kínai telcsikre jellemző betegség nem tudom hol kapok hozzá hogy kicseréljem magamnak. De remélem ezzel nem lesz ilyen gond.:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!