Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik telefont vennétek ezek...

Melyik telefont vennétek ezek közül?

Figyelt kérdés

összehasonlítás:

[link]

2014. aug. 28. 12:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Egyiket sem. De ha valaki kotelezne pisztollyal a fejemnel, hogy ebbol a negybol valasszak, akkor kernek meg informaciot a kijelzo tipusarol es az oprendszer kiadasarol es az alapjan dontenek. Ha ezt is megtagadnak, akkor teljesen latatlanban az elsot valasztanam a kicsit a sorbol kiemelkedo akksi miatt.
2014. aug. 28. 12:33
 2/10 anonim ***** válasza:

Amelyiken lehet egyszerre 3G-t használni és telefonálni. Mert van olyan, aminél ilyen-olyan hiba miatt nem lehet. Főleg telenor esetében. Olvass utánuk. Ne az ár és a felszereltség alapján dönts.

Nekem leginkább a 2. tetszik így külsőre.

2014. aug. 28. 12:35
 3/10 bp1985 ***** válasza:
0%
Telefont szoktam venni, nem ilyeneket. Ezek közül ingyen sem kellene egyik sem.
2014. aug. 28. 12:35
 4/10 A kérdező kommentje:
mindegyiken Android 4.2 fut (utsón 4.4) az első kettőnek IPS, második kettőnek TFT kijelzője van (mindegyik kapacitív természetesen)
2014. aug. 28. 12:43
 5/10 anonim ***** válasza:
Mtk chipeken ilyen uj Androidok, szerintem kinszenvedes lesz, ha megveszed valamelyiket.
2014. aug. 28. 12:50
 6/10 anonim ***** válasza:
Én az utolsót venném.
2014. aug. 28. 13:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Második, legalább abba IPS kijelző van, ami nem okádék TFT...
2014. aug. 28. 13:10
 8/10 anonim ***** válasza:

Sorozatban hozatjuk a kínai telefonokat a családnak, és még sosem csalódtunk.

Hihetetlenül jók.

Ha rám hallgatsz, közvetlenül kínai oldalakon nézelődsz, pl pandawill, minideal választékában szűrsz, és megnézed az aliexpress-en, hol a legolcsóbb.

Azokra a magyar mobilszolgáltató reklámokon szocializálódott fikázókra meg ne hallgass, akik képtelenek valós műszaki paraméterek alapján dönteni, és a kínait ez alapján fikázzák, + háromszor annyit hajlandóak a butaságukért fizetni, miközbben osztják az észt.

Van pár ilyen hozzászóló itt előttem...

2014. aug. 29. 14:56
 9/10 anonim ***** válasza:
Csak nehogy kamu legyen az IPS. Van aki így járt. Vett egy készüléket amiben állítólag IPS-nek kéne lenni. De az nem IPS, hanem mint kiderült TFT.
2014. aug. 29. 15:58
 10/10 anonim ***** válasza:

Akármennyire hihetetlen ezek a kínai telók már nagyon jók. Pár éve nagyon gagyik voltak még de mostanra teljesen használható telefonokat készítenek ezek a kis Kinaik :)

Én jelenleg egy THl t6s-t használok ami ezen a képen az utolsó és teljesen meg vagyok vele elégedve a kamerát leszámítva.A legújabb leg hardverigényesebb játékok kiválóan futnak rajta (Modern combat5,Aspahlt8,GTA,sa....) Egyszóval nagyon megérte. Én Tinydeal-en rendeltem.

2014. szept. 14. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!