Melyik telefont vennétek ezek közül?
Amelyiken lehet egyszerre 3G-t használni és telefonálni. Mert van olyan, aminél ilyen-olyan hiba miatt nem lehet. Főleg telenor esetében. Olvass utánuk. Ne az ár és a felszereltség alapján dönts.
Nekem leginkább a 2. tetszik így külsőre.
Sorozatban hozatjuk a kínai telefonokat a családnak, és még sosem csalódtunk.
Hihetetlenül jók.
Ha rám hallgatsz, közvetlenül kínai oldalakon nézelődsz, pl pandawill, minideal választékában szűrsz, és megnézed az aliexpress-en, hol a legolcsóbb.
Azokra a magyar mobilszolgáltató reklámokon szocializálódott fikázókra meg ne hallgass, akik képtelenek valós műszaki paraméterek alapján dönteni, és a kínait ez alapján fikázzák, + háromszor annyit hajlandóak a butaságukért fizetni, miközbben osztják az észt.
Van pár ilyen hozzászóló itt előttem...
Akármennyire hihetetlen ezek a kínai telók már nagyon jók. Pár éve nagyon gagyik voltak még de mostanra teljesen használható telefonokat készítenek ezek a kis Kinaik :)
Én jelenleg egy THl t6s-t használok ami ezen a képen az utolsó és teljesen meg vagyok vele elégedve a kamerát leszámítva.A legújabb leg hardverigényesebb játékok kiválóan futnak rajta (Modern combat5,Aspahlt8,GTA,sa....) Egyszóval nagyon megérte. Én Tinydeal-en rendeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!