Ti milyen kínai mobilt vennétek?
Maximum 150 dollár értékű Androidos okostelefonok érdekelnek, amelyeknek jó az ár-érték aránya.
Természetesen egy kínai webshopból rendelném.
Ha kínai webshopból rendelsz, akkor még számold rá a 27%-os ÁFÁ-t meg a minimum 1500Ft-os kezelési költséget. Ha futárcéggel küldik, akkor több is lehet a kezelési költség.
Jó telefont ebben az árkategóriában ne nagyon akarj venni. Max elfogadhatót. DOOGEE, JiaYu, THL (a thl a legjobb ezek közül) ezek jó márkák. Kicsivel többért viszont mát EU-n belül tudsz venni, mondjuk egy Xiaomi Redmi 1S-t. A Xiaomi-knál kezdődik a kínai minőség. A középkategóriától a csúcsmodellig gyártanak mindent.
Alsóbb kategóriában, viszont ők sem gyártanak.
Tisztában vagyok a járulékos költségekkel, azzal is hogy ha valami garanciális problémám van, saját költségen kellene visszaküldjem.
Nézd meg 100 dolcsiért mit kapsz Kínából:
Ennyiért itthon csak gagyit kapsz, pl Galaxy Young meg B brandek mobiljait.
Ezt vámmal együtt megkapod 120 dollárért, egy fickó segít rendelni a hadrveraprórol:
Amikor megláttam, nekem is kedvem támadt egy ilyet rendelni.
Elolvastad a mobilarénás tesztet?
Ők nagyon jónak találták, nem ma kezték a szakmát, értenek hozzá, sok mobilt láttak már, hamar el tudják dönteni hogy jó-e valami vagy sem.
A teszt szerint a minősége is jó ennek a mobilnak, ennyiért a hazai forgalmazásuak sokkal rosszabbak, nézd meg hogy mi van a boltokban 30ezerért!
Igen, épp olvastam, hogy a chipek forrasztásához is a minőségibb anyagot használták a... jah nem, nem olvastam.
A kedvenc részem, amikor az akkuban használt anyagokról írtak, mert hogy ebben már a tartósabb... jah nem ezt sem volt benne :(
De kívülről biztosan szép.
Bármelyik Samsung, Nokia, HTC, LG jobb, mint a kínai.
Lehet, hogy a teljesítményük szerényebb, de megbízhatóságban, tartósságban magasan a kínai vackok felett vannak.
Ne vicceljünk már. A Jiayu G2F nagyon jó mobil, megéri.Még tudom ajánlani a Doogee Dg800-at. Nagyon jól sikerült telefon. Android 4.4-el
És azt nem értem miért jösztök a szoftveres támogatással?
A hasonló árú samunak, sonynak, lg-nek milyen?
Megsúgom: NULLA!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!