Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket válasszam? Nokia N95...

Melyiket válasszam? Nokia N95 8GB vagy Sony Ericsson W995?

Figyelt kérdés
Legfontosabb szempont a stabil, megbízható működés és gyorsaság.
2010. jan. 15. 20:36
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Egyertelmuen a Nokia mert azok a legmegbizhatobb telefonok, sztem sony-t ne vegyel!
2010. jan. 15. 20:43
 2/7 anonim ***** válasza:

Én szerintem meg a Sony Ericsson a legjobb, legstabilabb, stb., mert nekem eddig az összes SE telóm jó volt működött és strapabíró volt.

De az SE pártfogó létemre most az N95-öt ajánlom, mert tényleg az egyik legjobb telefon, és nem láttam még senkit, aki fikázta volna.

Nagyon jól megcsinálták, de ha nekem nem hiszel, nézd meg a [link] -t

2010. jan. 15. 20:49
 3/7 anonim válasza:
Még jó, hogy Nokia.
2010. jan. 15. 20:49
 4/7 anonim válasza:

Nokia sokkal strapabírobb... Sokkal tovább bírja és sokkal egyértelműbben van benne minden és logikusabban :D

Sony-t egyszer leejted vagy valami és bye-bye....

2010. jan. 15. 21:55
 5/7 anonim válasza:
Én az SE W995-öt ajánlom, Nekem is ilyen van ! Absolute de semmi problémája sincs ! Rendkívül gyors, és gyorsan lehet vele wifin keresztül netezni ! Ja és.. sors fintora.. tegnap reggel véletlenül leejtettem.. semmi, de semmi baja nem lett ! Nyugodt szívvel ajánlom, zenehallgatásra kiváló, fényképezésre absolut tökéletes ! Jó tudom, nem egy fényképezőgép, de hát nem is annak találták ki, de a 8 megás kamerájával nagyon jó képeket lehet csinálni ! Egy picit mozog ha kinyitom, de ez a müanyag hátrésznek köszönhető, ami a telefon felső részének a hátulját borítja. Ezt mind összegezve, nyugodt lelkiismerettel tudom ajánlani eme remekművet. :)
2010. jan. 20. 15:35
 6/7 anonim ***** válasza:

21:55

Nekem pont fordítva van a tapasztalatom.

De ebben az esetben még én is Nokia-t ajánlom.

2010. jan. 20. 15:47
 7/7 anonim válasza:
20:43 Nokia meg a stabilság :D:D
2011. júl. 11. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!