Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem ismeri fel a L520-as...

Miért nem ismeri fel a L520-as telefonomat a gépem?

Figyelt kérdés
Pedig letöltöttem az asztali windows phone alkalmazást és ott se ismeri föl, se a saját gépben. Csipogást kiad amikor rádugom a gépre és ennyi. Mi a baj? Mért kell mindent túl bonyolítani?

2014. aug. 23. 12:02
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Hat ezt nem hiszem el, hanyszor mondjam hogy az a bajom hogy NINCS ott a meghajtók alatt a telóm. Ezrt tettem fel a kerdest. Nem ertem miert nincs ott.
2014. szept. 1. 13:27
 32/35 anonim ***** válasza:
Esetleg másik kábellel? (és amit korábban írtam, másik gépen is megpróbálnám)
2014. szept. 1. 14:23
 33/35 anonim válasza:

Teljesen mindegy, hogy zárolva van-e a képernyő, akkor is felismeri és mutatja, de nem férsz hozzá.

Hibakeresés lépései:

1. Másik kábel használata, mert lehet, hogy érszakadás van valahol. (Nekem ez volt a gondom)

2. Ha ez nem használt, akkor másik gépen próbálkozz. (A Panasonic fényképezőgépem csak az én gépemmel hajlandó kommunikálni)

Ha ez sem használ, akkor a telefonnal van gond. Lehet, hogy az USB csatlakozásnál van érintkezési probléma, de az is lehet, hogy komolyabb a gond. Ez viszont már szerviz.

2014. szept. 12. 03:21
 34/35 zsoli bácsi válasza:

Jobb később, mint soha! Mármint a válasz. A JÓ megoldás!

Nálam Windows XP (sp3) van, és a telefont szerencsétlen módon fényképezőgépnek látja. Na, ez így nem jó!

Így kell átállítani:

Start > Vezérlőpult > Rendszer > Hardver > Eszközkezelő > imaging eszközök > Lumia 520 > Jobb klikk a Lumia 520-ra > Illesztőprogram frissítése > Telepítsen listából vagy adott helyről > Tovább > Ne legyen keresés > Tovább > Digitális fényképezőgép > Tovább > Befejezés > Jobb klikk a Lumia 520-ra > Illesztőprogram frissítése > Telepítsen listából vagy adott helyről > Tovább > Ne legyen keresés > Tovább > MTP Device > Tovább > Befejezés

És ezek után a Sajátgépben ott lesz a telefon, amiben már lehet turkálni. Mondjuk én inkább Total Commandert használok, ott is megjelenik (az új TC-ben).

2014. szept. 12. 11:08
 35/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nem sikerült, mostmár nem érdekel, rádugom az sd- kártyát és kész. :) mindenkinek köszönöm.
2014. szept. 15. 17:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!