Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem ismeri fel a L520-as...

Miért nem ismeri fel a L520-as telefonomat a gépem?

Figyelt kérdés
Pedig letöltöttem az asztali windows phone alkalmazást és ott se ismeri föl, se a saját gépben. Csipogást kiad amikor rádugom a gépre és ennyi. Mi a baj? Mért kell mindent túl bonyolítani?

2014. aug. 23. 12:02
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
Milyen rendszer van a gépeden? Ha minden a helyén van, akkor nincs ez túlbonyolítva, ott kellene lennie a Sajátgép/Intéző meghajtói közt 'Windows Phone' néven.
2014. aug. 23. 12:38
 2/35 A kérdező kommentje:
Windows phone 8.1 cyan frissítés. Mit csináljak?
2014. aug. 23. 18:26
 3/35 A kérdező kommentje:
Ja a gépemen meg windows 7.
2014. aug. 23. 18:26
 4/35 A kérdező kommentje:
Segítsetek pls
2014. aug. 24. 13:21
 5/35 anonim ***** válasza:
Ha eltávolítod az eszközkezelőből, majd a telót kikapcsolt állapotban rádugod a gépre? Elvileg ilyenkor tiszta lappal indul, újra telepíti a szükséges drivereket, stb.
2014. aug. 24. 13:25
 6/35 A kérdező kommentje:
Milyen eszköz kezelőből? Én úgy csinálom hogy egyszerűen egy telefonhoz adott kábellel összedugom a gépet a telefonnal, pittyen egyet a gép és semmi nem történik, utána megnyitom az asztali windows phone alkalmazást a számítógépen és ott sem történik semmi.
2014. aug. 24. 14:00
 7/35 anonim ***** válasza:
start, majd rögtön a start gomb felett a keresőbe írd be, hogy eszközkezelő (egyben), és ott töröld a drivert; ha ezzel megvagy, csatlakoztasd a telefont kikapcsolt állapotban, telefont automatikusan be fog kapcsolni, a számítógép újra megkeresi és telepíti a szükséges drivereket, és elvileg fel fogja ismerni
2014. aug. 24. 14:18
 8/35 A kérdező kommentje:

Nem találom az eszközkezelőben a driver szót :/

Amúgy még arra tudok gondolni, hogy van még egy ugyan ilyen nokia lumia 520 a családban, és ezt előbb csatlakoztattam a gépre mint az enyémet, szóval a másik 520-asra jött fel vmi telepítő javaslat (amit meg is csináltam), DE NEM AZ ENYÉMRE JÖTT FEL! Lehet hogy ez a baj?

2014. aug. 25. 12:16
 9/35 anonim ***** válasza:
Ha feloldod a telefonon a képernyőzárat, akkor sem működik? Ha kóddal véded a képernyőt, akkor a Windows is csak akkor fér hozzá a telefonhoz, ha feloldod a telefonon a képernyőzárat.
2014. aug. 25. 13:01
 10/35 anonim ***** válasza:
A számítógépen külön meghajtóként jelenik meg arra kell rákattintani. Az asztali Windows Phone alkalmazást pedig nyugottan törölheted mert használhatatlan.
2014. aug. 25. 14:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!