Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem ismeri fel a L520-as...

Miért nem ismeri fel a L520-as telefonomat a gépem?

Figyelt kérdés
Pedig letöltöttem az asztali windows phone alkalmazást és ott se ismeri föl, se a saját gépben. Csipogást kiad amikor rádugom a gépre és ennyi. Mi a baj? Mért kell mindent túl bonyolítani?

2014. aug. 23. 12:02
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Nekünk is a családba 2 van. Az egyiket felismeri a másikat nem. Egyszerű az oka! Amelyikbe nincs memo kártya azt nem, ugyanis az enyémbe van és felismerte de a másikkal semmit nem csinált. Viszont a másikba mihint beleraktuk onnantól kezdve jo volt.
2014. aug. 25. 15:01
 12/35 anonim ***** válasza:
Nekem Lumia 1020 van, nem bővíthető a memóriája, mégis felismeri a gép. Szóval, nem azért nem ismerte fel nálatok, mert nem volt benne kártya; anélkül is fel kell ismernie a gépnek.
2014. aug. 25. 17:53
 13/35 A kérdező kommentje:
Van benne memória kártya. Amikor rádugom a gépre nem jelenik meg külön meghajtóba, csak pittyen egyet a GÉP, azt kész. Ja és a telefon az nem tölt amikor rádugom a gépre.
2014. aug. 25. 18:32
 14/35 A kérdező kommentje:
Az eszközkezelőben megnyitottam az USB-vezérlőket és ott van egy ilyen: Nokia Lumia 52
2014. aug. 25. 18:38
 15/35 A kérdező kommentje:
Van egy ilyen: Nokia Lumia 520 (RM-914) Ezt kéne törölni? Nem lesz még nagyobb baj?
2014. aug. 25. 18:39
 16/35 anonim ***** válasza:
Azt töröld (de úgy, hogy nincs a gépre csatalkoztatva a telefon), és miután törölted, kikapcsolva dugd rá a gépre, majd újra fogja azt telepíteni. Ezzel tiszta lappal indul a telefon csatlakoztatása.
2014. aug. 25. 19:13
 17/35 A kérdező kommentje:
Hát én mindjárt elsírom magam :) :(. Még sincsen benne ez a szöveg (Nokia lumia 520...) az eszközkezelőben, akkor láttam a szöveget amikor a telefon be volt dugva a gépbe, ha kihúzom eltűnik. Amúgy megnyitottam a szöveget és ezt írja : Nincs illesztőprogram telepítve az eszközhöz. Köszönöm hogy a fél GYIK-es társaság az én kérdésemmel foglalkozik :D csak még mindig nem sikerült :/
2014. aug. 25. 19:33
 18/35 anonim ***** válasza:
Amit írtam a képernyő feloldásáról, azt kipróbáltad?
2014. aug. 25. 19:54
 19/35 A kérdező kommentje:
Nincsen képernyőzár kódom, arra gondolsz?
2014. aug. 25. 20:07
 20/35 anonim ***** válasza:
És hogy ne a zárt képernyő legyen, hanem mondjuk menj a csempés főmenübe, miután radugtad a gépre. Akkor sem jelenik meg, mint meghajtó az intézőben?
2014. aug. 25. 20:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!