Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem ismeri fel a L520-as...

Miért nem ismeri fel a L520-as telefonomat a gépem?

Figyelt kérdés
Pedig letöltöttem az asztali windows phone alkalmazást és ott se ismeri föl, se a saját gépben. Csipogást kiad amikor rádugom a gépre és ennyi. Mi a baj? Mért kell mindent túl bonyolítani?

2014. aug. 23. 12:02
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:

Akkor sem. És most letöröltem azt a "szöveget", úgy hogy a teló be volt dugva a gépbe, utána kikapcsoltam a telefont, bedugtam és most se észleli a sajátgépben a gép csak pittyeg egyet. Viszont az eszközkezelőben most már az egyéb eszközök-ben kijelzi, de ha rákattintok ezt írja: Az eszköz illesztőprogramjai nincsenek telepítve. (Kód: 28)

A hozzáférés megtagadva.

Az eszköz illesztőprogramjának megkereséséhez kattintson a Frissítés gombra.

2014. aug. 25. 20:51
 22/35 A kérdező kommentje:
Ha frissítem ezt írja:hozzáférés megtagadva. :/ Most menjek és vigyem vissza a t-homeba? Am tudom hogy one driveból lehet rá mindent rakni, de a gépemen rendszerezni szeretném, onedrive-on meg azt nemtudok
2014. aug. 25. 20:56
 23/35 anonim ***** válasza:
A számítógépen külön meghajtóként jelenik meg arra kell rákattintani.
2014. aug. 26. 12:33
 24/35 A kérdező kommentje:
Ott még mindig nem jelenik meg!
2014. aug. 26. 12:55
 25/35 A kérdező kommentje:
Ez a baj :/
2014. aug. 26. 12:56
 26/35 A kérdező kommentje:
Hát kifogytunk az ötletekből, és még mindig nem megy, beviszem a t.homeba. Azért köszi a válaszokat.
2014. aug. 28. 19:45
 27/35 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, hogy a telefonnal van a baj. Más gépen próbáltad?
2014. aug. 28. 20:20
 28/35 A kérdező kommentje:
Még nem, de ezen a gépen vannak a zenéim. Most azt találtam ki hogy a memoriakártyát egy kártyaleolvasóval rádugom a gépre, az jó lesz szerintem.
2014. aug. 29. 11:28
 29/35 anonim válasza:

1. Összekötöd a PC-t a telefonnal.

2. Miután a PC "blim-blam" hangot ad(megtalálta a telefont), start menü/számítógép majd klik.

3. A kapott ablakban először a "merevlemezeidet"(winchester) látod.

Alattuk a "cserélhető adathordozós eszközöket"(halylékonylemez, CD/DVD olvasók, virtuális meghajtók, mem.kártyák, stb.",

És ezek alatt kell lennie a telefonodnak "hordozható eszközök" néven.

4. Azt dupla klikk-el kinyitod....és "voiala" ott a telefonod mapparendszere.

2014. aug. 29. 11:53
 30/35 anonim válasza:
Az előző vagyok. Elfelejtettem hogy itt az SD-t is látod ha van a telefonban.
2014. aug. 29. 12:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!