Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Elázott az érintőképernyős...

Elázott az érintőképernyős telefonom. Végleg tönkre mehetett?

Figyelt kérdés
Nokia C5-öm van. Egy ideig működött az érintőképernyője, most már egyáltalán nem. Ha kiszárad (én nem érzem nedvesnek most sem), akkor még lehet működni fog?
2014. júl. 31. 20:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

A Nokia telefonon nem olyan kényesek. Haveré nem kapcsold be. Mérges lett és behajította egy hordó vízbe. Erre bekapcsolt. Annak se lett semmi baja utána.

Az e52m többször is szétázott. Volt hogy viharban telefonáltam vele és elhallgatott mert folyt belőle a víz. Ki se kapcsoltam. Megszáradt. Ennek 1.5 éve. Most is üzenel. A lumia 820is ázott már, ki se kapcsoltam soha.

2014. aug. 1. 10:08
 12/13 anonim ***** válasza:
Csak a szerencsén múlik hogy túléli-e, mivel a beszivárgó víz tönkreteszi az áramköröket
2014. aug. 1. 12:11
 13/13 anonim ***** válasza:
Az áramkörnek semmi baja bem lesz a víztől, csak a zárlat érzékeny alkatrészeknek árthat.
2014. aug. 1. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!