én vodafonos vagyok a telefonom nem andridos de érintőképernyös mit tegyek olvasd tovább?
a net nem a telóhoz tartozik hanem a sim kártyához.
ha korlátozott a mobilneted pl hogy 1gb adatforgalom után le lassul akkor tok mindegy melyik telefonba rakod akkor is lassú lesz a neted mert ugyan az a net jön be a másik készüléken is.
ha van otthon vezetékes neted akkor egy routert veszel és máris tudsz wi-firől netezni,így nem megy a mobilneted,viszont a másik netet azt persze fizetni kell de gondolom hogy már rég van olyan neted nem csak mobil.
én azt nem értem hogy mi az hogy elküldted?
hogy küldted el,vagy lemondtad hogy ne legyen net vagy mi?
ezt valahogy fejtsd már világosabban.
azt én is utálom,jobb személyesen,én múltkor díjcsomagot váltottam,bementem a t-mobilba,mondtam a srácnak mit akarok.
1percmúlva készen is volt mehettem a dolgomra,nem idegesített a telefonáló szar hogy ezt meg azt nyomjam meg meg stb.
ilyen esetben meg mikor problémád van ilyenkor meg pláne jó bemenni,oda adod neki a telódat aztán nyomkodja addig még jó nem lesz,de biztos gyorsan rá jönne hogy mi nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!