Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » IPhone 5 vagy Lumia 925?

IPhone 5 vagy Lumia 925?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Le szeretném cserélni az iPhone 4S-em, iOS 7-el érződik, hogy kicsit eljárt felette az idő. Nagyon megtetszettek a WP-s telók, és végül a Lumia 925-öt néztem ki. Nem tudok dönteni, hogy váltsak vagy maradjak az iOS vonalnál és iPhone 5-re cseréljem (az 5S nem igazán fér bele a keretbe).

Amiket használok mind megtalálhatóak Windows Phone-on is, szóval az appek számával nincs problémám. Kérlek ne kezdjetek el Android-os telefonokat ajánlani, mivel azt nem szeretnék, a kettő említett között kellene dönteni.

Előre is köszönöm!

2014. jún. 1. 12:39
 1/6 meszike91 ***** válasza:
90%
Ha minden app megvan wp-re amit használni akarsz, akkor szerintem a 925. Már csak a nagyobb képernyő és jobb kamera miatt is. A 8.1-es frissítéssel pedig csak jobb lesz.
2014. jún. 1. 12:50
 2/6 anonim ***** válasza:
Mindkettő igazán jó telefon, támogatottság és gyorsaság/megbízhatóság szempontjából is egy szinten vannak, de én azért ajánlanám inkább a Lumia 925-öt, mert ár-érték arányban jobb, jobb a kamerája, könnyebben szinkronizálható más eszközökkel (PC, Bluetooth, stb.)
2014. jún. 1. 13:19
 3/6 berke8 válasza:
89%
Szerintem Lumia 925 szebb és kissebb a meghibásodás esélye.
2014. jún. 1. 13:32
 4/6 anonim ***** válasza:

ha tetszik és nem kell lemondani appokról akkor cserélj

aztán majd mesélj milyen :)

2014. jún. 1. 13:35
 5/6 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem is cseréld a Lumiára :)
2014. jún. 1. 17:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Lumia
2014. jún. 3. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!