IPhone-om méltó utódja?
Sziasztok!
Már évek óta nyúzom az iPhone 4S-em, sosem hagyott cserben, viszont iOS7-el érződik, hogy eljárt felette egy kicsit az idő.
Nagyon megtetszettek a Windows Phone-os készülékek, főleg a Lumia 925.
Szerintetek megérné a nyáron egy 925-re váltani az iPhone-t?
Kérlek, ne oprendszer fight legyen a vége, ahol mindneki csak veszekszik.
Előre is köszönöm!
Simán megéri, főleg hogy a kamerája a legtöbb okostelefont veri.
Igaz én egy L520-at használok, de azon is teljesen jól fut a rendszer.
Viszont ha nem elég a 16 GB tárhely, akkor vagy Vodafonnál vedd, vagy független 32 gb-s verzióját, vagy nézd meg a Lumia 920-at.
hasonló helyzetben vagyunk, én ha minden igaz ma adom el a 4S-emet, bár tulajdonképpen én csak kíváncsiságból váltok, előreláthatólag lumia 1020-ra. 925 is megtetszett, csak ahogy első is írja, legtöbb helyen csak a 16 gigás verzió van, nekem meg ez az 1 kis bajom van a 4S-emmel is, hogy kevés a 16 giga, emiatt került az 1020-ra a választás. 920-at nem akarok :D
talán az értéktartása az, ami miatt rosszabb az iPhone-nál. fél éve vettem az enyémet 72ért, most 65ért fogom eladni, ha minden jól megy.
Az 1020 is nagyon jó választás.
Közel nem annyira veszít az értékéből mint pl. egy Samsung.
Inkább az iPhonehoz közelít.
Köszönöm a válaszokat!
Az 1020 őszintén szólva nem annyira tetszik, de még élőben nem láttam, úgyhogy azt meg kell néznem :)
Leírhatád, hogy milyen programokat használsz. Ez döntő lehet.
A wp még mindig egy moszohagyerek a fejlesztőknél. Még gyári gmail app sincs rá.
Mert minek?
a gyári e-mail kliens tökéletesen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!