Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehet, hogy naiv kérdés, de...

Lehet, hogy naiv kérdés, de mi értelme van az iPohone-nak?

Figyelt kérdés

Egy 16 GB-os iPhone 5s ~220e Ft.

~180e Ft-ért már kapsz egy 32 GB-os iPad Airt, 40-50-ért mondjuk egy jobb Lumia telefont (akár androidot, bár az olcsóbbak általában elég silányak hosszú távon), és összességében sokkal jobban jár az ember. Státusszimbólumon kívül van értelme iPhone-t venni?

2014. máj. 24. 19:03
 1/8 anonim ***** válasza:
31%
az ipad meg az iphone egy nagy hülyeség minöségtelen áruk drágán
2014. máj. 24. 19:12
 2/8 anonim ***** válasza:
50%

Nincs, de kell valami ami miatt különlegesnek érzi magát az ember és itt magyarországon van aki villog vele :D

Látad az üvegetigrist? na pont az mikor gaben magyarázza lalinak hogy igyon traubit mert az… de ugyan az a cukros… csak a traubi drágább most mint a cola.

Aki látta érti!

Nekem akkor sem kellene ha olcsóbb lenne az androidtól mert túl sok komprumisszumal járna android után.

2014. máj. 24. 19:15
 3/8 anonim ***** válasza:
59%
Magyarországon kívül gyakorlatilag minden országba hétköznapi termékeknek számítanak.Csak nálunk van ez az úúúúrissteennnn ájfóóón.Voltam Angliába tavaly nyáron minden 2.ember iCuccokkal szaladgált.
2014. máj. 24. 19:19
 4/8 anonim ***** válasza:
80%

Én például azért vettem (ősszel), mert elsősorban egy okos telefonra van szükségem, nem pedig egy zsebszámítógépre. Azaz számomra az fontos, hogy telefonként is kompromisszumok nélkül tudjam használni, többi funkció kevésbé fontos - e téren pedig iPhone nyert. Előző iPhone-t amikor le akartam váltani, pedig "végigettem a palettát" (lett volna kedve a fenének ennyit kiadni egy telefonért): először egy Lumia 800-at próbáltam, amely végül többek között amiatt került leváltásra, mert nem tudott egyszerre rezegni és csörögni (ma sem tud a 8.1 sem), aztán pedig az aktuális Google referenciatelefont, a Nexus 4-et. Ez fizikai mérete miatt nem volt számomra kényelmes, de a nagyobb problémát a szoftveres hiányosságok (Play Store-ból letöltött alkalmazás csontra fagyasztotta az éjszaka - reggel majdnem elkéstem vizsgámról, mivel telefont használom ébresztőnek), WLAN driver bug (kikapcsolt kijelző mellett nem válaszolt a Wifi-n kapott csomagokra, így push értesítés sem ment) jelentették. Megváltam hát ettől is.

iPhone mindemellett egy gyors, megbízhatóan működő (7.0.x-es szériát leszámítva, bár csontra fagyást az sem csinált), elsőrangúan támogatott (mondjatok még egy olyan telefont, amely 2010 derekán jelent meg, és még idén is kapott hivatalos szoftvert - iPhone 4 ilyen) platform, amely szoftverfejlesztők számára is kényelmes, aminek köszönhetően hamarabb lehet jobb minőségű alkalmazást írni rá, mint bármelyik másikra (többek között nem kell 3 éves szoftverek támogatásával törődni).

2014. máj. 24. 19:28
 5/8 anonim ***** válasza:
43%
Bosszantani vele az ilyen csóró panelprolikat, akik sosem növik ki azt, hogy mások cuccain és pénzén szörnyülködjenek :DD
2014. máj. 24. 20:27
 6/8 A kérdező kommentje:

Logikából ötös!

Én arra voltam kíváncsi, hogy miért jó 220-ért telefont venni, amikor ugyanennyiért már telefonhoz és tök jó tablethez is juthatsz.

Magamból indultam ki, én iPad Airt használok, mellette van egy Lumia 820-asom, és szerintem a kettőt jobban ki tudom használni, mintha egy iPhone-t vettem volna.

Tehát nem irigykedem, árban ugyanott vagyok a kettővel, mintha ájfont vettem volna.

2014. máj. 24. 20:52
 7/8 anonim ***** válasza:
82%
Azzal senki sem fog vitatkozni, hogy az iPhone túl van árazva - legjobb példa erre a modemes iPad Air, hardverben szinte ugyanaz a kettő, mégis jelentősen olcsóbban be tudod szerezni hivatalos forrásból is.
2014. máj. 24. 21:40
 8/8 anonim ***** válasza:
kb. az 5ös írta le a legjobban. nekem iPhone-om van, és mért érdekelne, hogy másnak mije van? :D nem illik egymás pénztárcájában turkálni. én most fogok a napokban váltani egy lumia 1020-ra, kipróbálom, volt már wp7-es telefonom, azt is szerettem, szóval a wp8-at is igazán kedvelni fogom...ezek csak használati tárgyak, de az ilyen kérdésekkel, mint például ez is, okot nyilvánítunk annak, hogy na, most akkor sznobozzuk le azt, aki többet költ szerinted jóval kisebb értékű telefonra, mint te. ahogyan mondják, külföldön miért nem sznob, aki tele van Apple cuccal? mert ott nem foglalkoznak az emberek ezzel...és a külföldiek többek között az ilyen dolgok miatt néznek le minket, hogy a magyar ember állandóan csak picsog, sír és depressziós, ideges.
2014. máj. 24. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!