Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyiket eri meg jobban...

Melyiket eri meg jobban megvenni? Nokia Lumia 925 vagy iPhone 5c vagy 5s?

Figyelt kérdés

2014. máj. 27. 22:47
 1/7 anonim ***** válasza:
a 925 jóval olcsóbb...a WP8 szerintem az iOS-hez hasonlóan jó és stabil. úgyhogy én a 925-re szavazok, de az iPhone 5s is jó választás, ha annyi pénzt telefonra akarsz költeni...
2014. máj. 27. 23:07
 2/7 anonim ***** válasza:
6%
Csakis az 5 meg az 5S, attol fugg mennyit szeretnel raszanni.
2014. máj. 27. 23:17
 3/7 anonim ***** válasza:
árban jó nagyok a különbségek. ezek közül nyilván a lumia éri meg a legjobban, hiszen nem csúcsmodell, csak egy felsőközépkategóriás. 5S-t nézzük, nincs beállva az ára. a csúcsmodellek csak árban tűnnek ki legtöbbször a felsőközépkategóriából(ez egy ilyen példa). ha beáll az 5S ilyen 120ezres árba, akkor lehetne azt mondani, hogy logikus ár/érték arányban van. 5C-t én nem tartom komoly modellnek, célja csak az volt, hogy olcsóbb legyen az 5 előállításánál, mégis ugyanannyiért adják, de ne sokkal olcsóbban, mint az 5S-t, tehát ezzel arra sarkallják az embert, hogy kis különbséggel inkább 5S-t válasszák.
2014. máj. 28. 00:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Az IPhone menobb- Lumia kitartobb
2014. máj. 28. 06:35
 5/7 anonim ***** válasza:

Most az iPhone 5C akciós az iStyle boltokban, 149 900 Ft-ért adják, 70 000 Ft-tal olcsóbb, mint az 5S. Azért az nagy különbség.

Én is ezeken a készülékeken vacillálok most, nem tudok én sem dönteni. A Lumia 925 is nagyon jó, a WP meg állítólag az iOS-hez hasonlóan stabil oprendszer, csak én valahogy idegenkedem attól a csempés felülettől.

2014. máj. 28. 07:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Ámbár, ha iPhone-t akar az ember, inkább várjon még egy kicsit, mindjárt jön az iPhone 6, ami átrendezi az almás telók piacát és árait.

Igaza lehet ennek a cikknek is:

[link]

2014. máj. 28. 08:14
 7/7 anonim ***** válasza:
A Lumia 925 a legjobb ár/érték arányú ezek közül, és szerintem annyival nem nyújt többet az 5S/5C, mint amennyivel drágább (sőt!). Funkcionalitás terén 8.1-es frissítéssel többet tud a 925, kamerában is jobb bizonyos téren, stabilitás/gyorsaság/szoftveres támogatottság szempontjából nincs különbség. Egyedüli hátránya, hogy az alkalmazások legtöbbször először iOS-re és Androidra érkeznek, WP-re csak később (mivel sokszor egy helyen fejlesztik az iOS és Androidos alkalmazásokat, a WP-seket más fejlesztőgárda csinálja).
2014. máj. 28. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!