Nokia Lumia 920 vagy Iphone 4s?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Telefon vásárlás előtt állok és nem tudom melyik telefont érné meg jobban. Szerintetek e közül a 2 közül melyik éri meg jobban? Vagy milyen tapasztalatotok van ezzel a 2 telefonnal kapcsolatban?2014. máj. 16. 17:51
1/6 anonim válasza:
Nokia 920 újabb, jobb, tovább lesz támogatott, és jobban megéri az árát.
6/6 anonim válasza:
énis eközül gondolkozok, hogy a mostani 4S-emet ha lecserélném, akkor vagy 920 vagy 925-öt kellene venni. csak az iOS-re is pont úgy rá lehet szokni, mint wp-re, szóval nekem ez okoz gondot. talán az a gond a lumiával, hogyha most találsz egy használtat 55-60 körül, akkor fél év múlva már 45ért is alig adod el valakinek...pedig aztán igazán jó telefonok...ha nem volt még iPhone-od, akkor szerintem a lumiát vedd, mert ha azt megszokod, akkor sokáig jó lesz neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!