Nokia Lumia 925 vagy iPhone 5C?
Tizenéves lánynak lenne, fontos kikötés mindössze annyi, hogy férjen rá jó sok zene, és lehetőleg minél kevesebbszer fagyjon le. :)
Írhattok mindkettőről jó/rossz tapasztalatokat is.
A válaszokat előre is köszi, mindenkinek megy a zöld pacsi!
Igaz nem a kettes vagyok
Ha nem menőzni kell, akkor szerintem nincs gond. De ha csak menőzésből kell akkor felesleges :)
Egyébként, hiába tizenéves, miért kéne neki lassú telefon?
(Nem mintha az 520 lassú lenne, nekem is az van)
Egyáltalán nem "menőzésből" kellene neki, csak az előző telefonvásárláskor eléggé elszúrtuk, most egy olyan Samsung telefonja van szegénynek, ami tényleg hihetetlenül hülye dolgokat bír csinálni. (Pl.: kikapcsol-bekapcsol, nem jelzi ki a hívásokat, apró dolgok futtatásakor lefagy, magától elsötétül a képernyője, néha nem érzékel a képernyője, stb-stb...)
Meg szeretnénk lepni egy lényegesen jobb telefonnal, össz-vissz kritérium, hogy lehetőleg ilyesmi gondjai ne legyenek, és kibírja a gimis éveket. (Ballagási ajándék lenne.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!