Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Okostelefonos és nem okostelef...

Okostelefonos és nem okostelefonos kapcsolata?

Figyelt kérdés

A fiatalok háromnegyede használ okostelefont, iphone-t, meg android-ot, iskolában folyton azt nyomkodják szünetekben, buszról leszállva, utcán. (Olvastam erről egy cikket, hogy ez később nem vezet semmi jóra.) A technika vívmánya elbutítja az embereket.

Azt látom, hogy már a 40-50 évesekre is kezd átterjedni a tükörben fényképezkedés meg pózolás.

Én nem használok okostelefont, és nem is akarok, épp ez okból is. Pózolás nélkül nem fényképezheti le magát egyszerű normál beállással?

Szóval, hogy nézne az ki, hogy én használok, az a másik meg nem.

Azt meg nem kérdezhetem meg tőle, hogy te használsz okostelefont. Mert ha profilképe nem pózolós, még ott bujkál a kisördög, még a 40 éveseknél is.

2014. ápr. 29. 01:39
1 2 3 4
 11/35 PearlDiver válasza:

Azt nem értem, hogy kerültél az összeesküvés-elméleteiddel (jó, van közte jogos is) ebbe a kategóriába? :D

Nekem amíg nem volt okostelóm, volt olyan barátnőm akinek meg igen és eszembe sem jutott hogy ez gond lenne. Lehet normálisnak maradni :)

2014. ápr. 29. 07:35
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésedből ítélve te sem vagy intelligensebb az általad lenézett rétegnél.

Egyébként valóban, ha a technika elbutítja az embereket, akkor az őskorban nagyságrendekkel intelligensebb emberek éltek, mint most?

A kutatók, tudósok, akiknek muiszáj, hogy a legújabb technikákat használják, butábbak, mint a csövesek?

Tudom, ezek kisarkított példák, de azt jól mutatják, hogy a véleményed nem más, mint üres előítélet.

Amit figyelmen kívül hagysz, hogy attól, mert valakinek okostelója van, még nem lesz attól tükörben, hiányos öltözetben pózoló csücsörítő cicababa. (Önmagában a tükörben fényképezkedés és az intelligencia között összefüggés vélni szintén eléggé unintelligens hozzáállás.)

Egyébként meg nagyfokú felszínességre vall, ha nem is a valódi személyisége, hanem csupán egy technikai eszköz megléte alapján ítélkezel.

2014. ápr. 29. 09:53
 13/35 anonim ***** válasza:
Elég szánalmas amikor valaki az előlapi kamerás mobiljával tükörben csinál szelfit :D:D:D:D:D
2014. ápr. 29. 11:38
 14/35 anonim válasza:
13. az előlapinak általában sokkal kisebb a felbontása
2014. ápr. 29. 11:43
 15/35 anonim ***** válasza:
Szóval azért nem veszel okostelefont, hogy ne fotózgasd magad pózolva: LOL Ez aztán a logika,. Mintha egyenes következménye lenne az okostelefon tulajdonlásnak a pózolós fényképezés. Van baj!
2014. ápr. 29. 12:13
 16/35 A kérdező kommentje:
Minden fiatal ugyanazt csinálja, mint az éjjel-nappal Budapest-ben. Sötétített hátterű fényképpel.
2014. ápr. 29. 14:52
 17/35 A kérdező kommentje:
Az éjjel-nappal budapestet ki nem állhatom, nehogy már a fiatalok is ezeket kövessék. Játsszák a seggüket, mire? Ki veszi meg a fiatalnak a bmw-t, saját maga? A szüleje. Megy 120-al a kanyarba, pusztuljon el az olyan.
2014. ápr. 29. 15:09
 18/35 anonim ***** válasza:

Kerdezo te siman irigy vagy...

Nekem Note 3 van...es egy 2005 os sorentom full full os....es igen jarok edzenni fotozom magam es apamnal melozok :)) es??? Te nem teheted meg es ennyi :)

2014. ápr. 29. 22:46
 19/35 kutyus21 ***** válasza:
0%
Bizony a kérdező irígy ez van, neki pont nem fut okostelefon-ra vagy okostv-re vagy akár mire nekem pl mindenem van egy kertes két szintes ingatlanom egy 94 centis LG Smart Led Tv-m egy Nokia Lumia 520-as okostelefonom. 21-évesen mondjuk a házat örököltem a szüleimtől autóm nincs mert nincs szükségem rá de ha akarnák vehetnék már holnap is Ennyi nem, hencegni akarok csak azt akarom ezzel mondani hogy a kérdező ne ostromolja azt akinek okostelefonja is van vagy más is de ha van pénzed rá kérdező akkor vegyél te is egyet.
2014. ápr. 29. 23:46
 20/35 A kérdező kommentje:

Irigy. Nem vagyok irigy. Nekem pontosan nem kellenek az ilyen modern tárgyak. Majd az következik később, hogy minden önműködő lesz, és még a kezünket sem kell mozdítani, annyira ellustulunk.

Nekem okostelefonom sincs, nem is kell. Lapos tv, önjáró bicikli, (okos bicikli) A biciklit tekerni kell, nem csak rajta ülni.

Nem kell sok hozzá, és ellustulnak az emberek.

Sok mindenki behódol a média által kínált divatnak is, (legjobban a fiatalok). Amiért még ajánlják, azért nem kell kényszerből magukra venni az olyan márkás ruhákat, amiket sorozatokból vagy sztárokon látnak.

Meg nem kell kényszerből önfotózást végezni, csak mert a másik is azt csinálja és én is megyek utána, mert ha nem csinálom, akkor nem vesznek be a baráti társaságba és nem leszek menő.

2014. ápr. 30. 02:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!