Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Okostelefonos és nem okostelef...

Okostelefonos és nem okostelefonos kapcsolata?

Figyelt kérdés

A fiatalok háromnegyede használ okostelefont, iphone-t, meg android-ot, iskolában folyton azt nyomkodják szünetekben, buszról leszállva, utcán. (Olvastam erről egy cikket, hogy ez később nem vezet semmi jóra.) A technika vívmánya elbutítja az embereket.

Azt látom, hogy már a 40-50 évesekre is kezd átterjedni a tükörben fényképezkedés meg pózolás.

Én nem használok okostelefont, és nem is akarok, épp ez okból is. Pózolás nélkül nem fényképezheti le magát egyszerű normál beállással?

Szóval, hogy nézne az ki, hogy én használok, az a másik meg nem.

Azt meg nem kérdezhetem meg tőle, hogy te használsz okostelefont. Mert ha profilképe nem pózolós, még ott bujkál a kisördög, még a 40 éveseknél is.

2014. ápr. 29. 01:39
1 2 3 4
 1/35 A kérdező kommentje:
Meg most mindenkit kezd megmérgezni a médiában folyton közvetített trendi divat. Még most egy cipő 4000 ft. Majd később meg lesz 20-30 ezer forint is. Ez még csak ízelítő, majd feljebb tolják az árakat.
2014. ápr. 29. 01:43
 2/35 anonim válasza:
58%
Először a mosópor lett intelligensebb az embereknél, most már a telefonjuk is okosabb nálunk. Vigyázni kell nehogy egyszer fejjel üljünk a wc-re.
2014. ápr. 29. 01:47
 3/35 A kérdező kommentje:

Itt még azért rend volt.

https://www.youtube.com/watch?v=hbZ-ncKb74o

Most meg már minden eldurvult, egymást alig vesszük észre, csak nyomkodunk. Számítógép, okostelefon, okos óra, okos sütő, okos tv.

Ezután jönnek majd az önműködős dolgok. Önjáró elektromos normál bicikli, olyan már van. Még a biciklit sem kell már tekerni.

2014. ápr. 29. 01:56
 4/35 A kérdező kommentje:
Okos bicikli.
2014. ápr. 29. 01:57
 5/35 anonim ***** válasza:

Én használok okostelefont, amikor épp várok valamit és nincs kivel beszélni jó pötyögni vele. Selfieket évente 1-2-szer csinálok, hogy frissítsem a fb profilom.

A telefon önmagában nem butít(sőt!), ahogy a tv sem, csak úgy butít ahogy a legtöbb ember használja.

2014. ápr. 29. 02:07
 6/35 A kérdező kommentje:

[link]

Mindent ez fog irányítani, így vezetik rá az embereket majd a teleportálós készülékekre. Még lehet, hogy ezzel is fogunk virtuálisan 6D-ben szexelni a jövőben, mint a fűnyíróember c. filmben.

2014. ápr. 29. 02:09
 7/35 A kérdező kommentje:

Milyen lenne az, hogy én lehibernálom magamat, tehát maradok a virtuális 80-as éveknél. internet, tv adás. A mostani világból is a régi dolgokat figyelném.

Aztán egyszer csak 12 év múlva mit látnék? Robotkutyák, körülöttem mindenki csak nyomkod, vagy lehet, hogy már teleportálódik.

2014. ápr. 29. 02:19
 8/35 anonim válasza:
49%

"technika vívmánya elbutítja az embereket"

Még attól sem lett senki hülyébb, hogy tükörben pózolós profilképet tett ki. Szar az ízlése, és kész.

Nincsen menő telefonom, de mégsem alakult ki ettől kisebbségi komplexusom.

2014. ápr. 29. 02:38
 9/35 anonim ***** válasza:
Te hányéves vagy egyébként?
2014. ápr. 29. 02:48
 10/35 anonim ***** válasza:

ha mar sok ember buta legalabb az eszkozeik legyenek okosak.

a teleportalas miatt ne aggodjal, nem lesz. amiatt se hogy huha mi lesz a jovoben repulo tehenek meg autok. Jo pelda erre pl a vissza a jovobe, vesd ossze ott mi volt 2015ben, es most mi lesz, van kulonbseg.

2014. ápr. 29. 03:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!