Okostelefonos és nem okostelefonos kapcsolata?
A fiatalok háromnegyede használ okostelefont, iphone-t, meg android-ot, iskolában folyton azt nyomkodják szünetekben, buszról leszállva, utcán. (Olvastam erről egy cikket, hogy ez később nem vezet semmi jóra.) A technika vívmánya elbutítja az embereket.
Azt látom, hogy már a 40-50 évesekre is kezd átterjedni a tükörben fényképezkedés meg pózolás.
Én nem használok okostelefont, és nem is akarok, épp ez okból is. Pózolás nélkül nem fényképezheti le magát egyszerű normál beállással?
Szóval, hogy nézne az ki, hogy én használok, az a másik meg nem.
Azt meg nem kérdezhetem meg tőle, hogy te használsz okostelefont. Mert ha profilképe nem pózolós, még ott bujkál a kisördög, még a 40 éveseknél is.
Itt még azért rend volt.
https://www.youtube.com/watch?v=hbZ-ncKb74o
Most meg már minden eldurvult, egymást alig vesszük észre, csak nyomkodunk. Számítógép, okostelefon, okos óra, okos sütő, okos tv.
Ezután jönnek majd az önműködős dolgok. Önjáró elektromos normál bicikli, olyan már van. Még a biciklit sem kell már tekerni.
Én használok okostelefont, amikor épp várok valamit és nincs kivel beszélni jó pötyögni vele. Selfieket évente 1-2-szer csinálok, hogy frissítsem a fb profilom.
A telefon önmagában nem butít(sőt!), ahogy a tv sem, csak úgy butít ahogy a legtöbb ember használja.
Mindent ez fog irányítani, így vezetik rá az embereket majd a teleportálós készülékekre. Még lehet, hogy ezzel is fogunk virtuálisan 6D-ben szexelni a jövőben, mint a fűnyíróember c. filmben.
Milyen lenne az, hogy én lehibernálom magamat, tehát maradok a virtuális 80-as éveknél. internet, tv adás. A mostani világból is a régi dolgokat figyelném.
Aztán egyszer csak 12 év múlva mit látnék? Robotkutyák, körülöttem mindenki csak nyomkod, vagy lehet, hogy már teleportálódik.
"technika vívmánya elbutítja az embereket"
Még attól sem lett senki hülyébb, hogy tükörben pózolós profilképet tett ki. Szar az ízlése, és kész.
Nincsen menő telefonom, de mégsem alakult ki ettől kisebbségi komplexusom.
ha mar sok ember buta legalabb az eszkozeik legyenek okosak.
a teleportalas miatt ne aggodjal, nem lesz. amiatt se hogy huha mi lesz a jovoben repulo tehenek meg autok. Jo pelda erre pl a vissza a jovobe, vesd ossze ott mi volt 2015ben, es most mi lesz, van kulonbseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!