Hogy kell ezt hogy szoktátok ha mobilt vesztek? Bővebben lent!
Figyelt kérdés
Mondjuk tetszik nektek egy mobil (tudod hogy sokat tud) de még nem láttad élőbe akkor a szolgáltatóknál a boltokba meg lehet nézni esetleg kipróbálni (van mindenből egy próbadarab)???!Ebben kérném segítségetetek hogy ti ezt hogyan szoktátok.előre is köszönöm.2009. dec. 16. 18:47
1/6 anonim válasza:
Hát, eddig ha én kértem, hogy megnézhessem, egy műanyag másolatot adtak, ami úgy néz ki, ahogy az eredeti. Szerintem a neten nézd meg, ott látod, hogy mit tud, és milyen. Kipróbálásra nem adnak.
2/6 anonim válasza:
Sajnos nem lehet őket kipróbálni,emiatt én is jártam úgy, hogy különböző tesztek alapján megvettem egy készüléket és csak otthon derült ki hogy ez nekem mégsem tetszik.És nem külsőleg ,hanem pl megszokhatatlan az SMS írása rajta.
3/6 anonim válasza:
ahol én vettem, ott ki lehetett próbálni, és az eladó még zenépt is rakott be :D:D de, ha SE-t szeretnél, azt a honlapjukon virtuálisan kipróbálhatod :D kár, hogy a nokia honlapján még nincs ilyen
4/6 A kérdező kommentje:
Nagyon Köszönöm.
2009. dec. 16. 20:18
5/6 anonim válasza:
Persze. Én Westendben vettem anno, 2 színben is kihozattam a raktárból, kézségesek voltak velem.
6/6 anonim válasza:
media marktba sok készüléket kilehet probálni illetve t-pontokba is esetleg néhány t-mobile üzletbe:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!