Csajok, akik minden nap magassarkút vesztek fel, hogy szoktatok hozzá? Nem az 5-6 centisekre gondolok, hanem 10
Hétköznaponként tornacipőbe járok,de szeretnék kicsit nőiesedni.A hétvégi bulikba mindig magassarkút hordok,10centis kb,de ott is marhára megfájdul a lábam pár óra után.Szeretnék a mindennapokba is magassarkút hordani,de annyira fáj.. Ti hogy küszöbölitek ki vagy hogy bírjátok elviselni?Nekem a zselés kis betétek nem használnak.
20éves leszek 2 hét múlva és szeretnék nőiesedni,mert úgy érzem "kiöregedtem" a tornacipőből:)
És a másik kérdésem,vettetek már a humanicba balettcipőt,konkrétan funky shoes márkájut?Ebbe nyáron nagyon belebüdösödik a lábam?:S
Nem hordok márkátlan cipőket,de balettcipőre nem szeretnék sokat költeni,mivel egy nyár alatt széttaposom őket.. Köszi!:)
Húúú... én nagyon régóta magassarkút hordok csak. Suliba, munkába, boltba, utcára, mindenhova. Van persze sportcipőm és balettcipőm is, de a magassarkúban érzem jól magam igazán. Azt hiszem, hogy 7.-8.os voltam amikor elkezdtem magassarkút hordani. Természetesen az új darabok egy picit mindig feltörik a lábam, de utána könnyen hozzászokik.
Nálam az is közrejátszott, a nőies öltözködés mellett, hogy óriási lábam van és emiatt nem igazán állnak jól a laposabb talpú cipők. A magas sarok optikailag kicsinyíti a lábam (39-40)
Ha nagyon nem megy akkor ne erőltesd! Ja és ne a legnagyobb sarokkal kezdd, hanem fokozatosan kell növelni a sarok méretét.
Én is 20 vagyok, és épp most élem a nőiesedős korszakom, szóval megértelek:D
Télen vettem egy kb. 8 cm-es sarkú csizmát, és elég sokszor hordtam is. De bizony még tél végén is fájt a lábam benne:D De egyre jobb...
Szerintem kezdj egy szolidabbal. Vannak nőies cipők, amik nem extra magasak. Vagy keress olyat, aminek vastagabb a sarka, azok kényelmesebbek:)
Én most egy ilyet szereztem be:
5 cm-es a sarka, és mivel telitalpú, nagyon kényelmes. Ha megyek benne, észre sem veszem, hogy nem lapos:)
És felvéve szerintem csinos^^
Ilyet néztem még, nagyon fájt a szívem érte, de nem tudtam volna igazán kihasználni:D
Ennek magasabb sarka van, kb 7cm, de mivel vastag, kényelmesebb, mint egy tűsarkú:)
hát igen, tényleg ne rögtön 10 centissel kezdj :)
nekem is egyre magasabbak, a legutóbbi 12 cm, és kicsit platformos is a talpa :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!