Nexus dilemma? Melyiket vegyem?
Az a helyzet, hogy lecserélném a sony xperia sola telefonom valamilyen nexusra.(Azért ilyen drágára,hogy ne kelljen lecserélni már 1 év múlva)
A probléma csak az, hogy ha gsm-től is veszek nexus 4-t,akkor is csak kb 95 ezerért tudok EU-s (régió) telefont venni.
De ha rádobok még egy kicsit, akkor (gondolom) 110-120 ezerért remélem tudnék szerezni szintén EU-s nexus 5-t.
A kérdés hogy nem túl régi e a nexus 4 vagy melyiket vegyem. Leginkább tanácsokat kérnék, köszönöm.
Nem túl régi, bőven jobb a mai középkategóriánál is, és ugye ezek nem öregszenek.
Másrészről az 5 klasszisokkal izmosabb, és fejlettebb minden tekintetben. Ráadásul Németországban 105 ezerért dobják utánad a 16 gigás verziót (32GB 120E). Még vám meg áfa se jön rá.
aha, a kis xar triluminos kijelzővel...
meg a támogatásban is messze elmarad a nexustól.
egyértelműen nexus 5.
Én több, mint fél éve vettem 94ért a Nexus 4-emet, szóval viszonylag "drága" helyet nézhetsz.
Valami kis üzlet volt a Blaha környékén...
Ezekkel a boltokkal sem lehet annyira ráfázni, mivel tök ugyan azt a cuccot adják, ugyan olyan garanciával.
Ja igen, az igaz, hogy én Amerikai modellt kaptam...
De a töltő kompatibilis (110-230at ugyan úgy viszi), plusz adtak hozzá átalakítót, hogy be is lehessen dugni.
Kb 2x ha használtam a saját töltőjét, van itthon egy halom micro usb-s töltőm, az 5V az 5V és amperben nem kell neki sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!