Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Dilemma. Melyiket, miért?

Dilemma. Melyiket, miért?

Figyelt kérdés

Szeretnék a közeljövőben új telefont venni. Kb olyan 40-50 ezret szánnék rá.

1. Veszek egy 8 GB-os Ipod Touch-ot és használnám a mostani telóm ameddig jó. Nekem nagyon tetszik (és nem csak azért mert ott van rajta a megdézsmált alma, lehet vele villogni), csak nem tudom, hogy megéri-e az árát.

2. Ismerősömnek van egy eladó Xperia X10 készüléke, olyan 40-50 környékén. Ahogy láttam a készüléket, elég jó állapotban van. Azért adja el, mert szeretne valami nagyobbat -.-".

3. Valami másik telefon, a ti ajánlásotokkal :)

2011. júl. 7. 13:49
 1/6 anonim ***** válasza:

touch nem éri meg az árát, ennyiért már használtan kapsz jó állapotú iPhone-t

X10 csak akkor jó, ha cyanogen modot raksz rá, számolja azzal, hogy egyébként lomha lesz más telókhoz képest (tapasztalat)

Nézz valami használt HTC-t pl desire

2011. júl. 7. 14:02
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Nokia C5-03

40.000 HUF fuggetlenul 2 ev garanciaval. Wifis, Gps-es es nagyon okos. Hidd el, most is ilyenrol irok.

2011. júl. 7. 14:07
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha Miskolcon laksz tudok egy boltot ahol használt HTC Desire pont 50.000 és egy használt iPhone3GS 45.000

De a T-mobilenál ha rászánsz még 5.000-ret ajánlom a Galaxy Ace-t ami nagyon jó, Vagy ha egy 10.000-est akkor ott a Defy :). Én mind2-őt ajánlom. Vedd azt amelyiket jónak látod.

2011. júl. 7. 14:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Miért reklámozod mindenhol a Nokia c5-03-at ??

Symbian már sehol sincs!

kérdezőnek! Samsung Galaxy 3 egész jó telefon 30-40-ért lehet venni újonnan függetlenül!

c5-03-at alázza!

2011. júl. 7. 14:52
 5/6 anonim ***** válasza:

előző vagyok!

[link]

2011. júl. 7. 14:53
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Hát Nokiát nem hiszem, hogy szeretnék. Igaz hogy egy masszív féltégla és bírja a strapát, de nekem eddig nem jöttek be a nokia készülékek.

Ace-t sem szeretnék, mert havernak van és nem igazán nyerte el tetszésemet a készülék. Viszont a Defy tetszik, kicsit utána olvasok.

2011. júl. 7. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!