Dilemma. Melyiket, miért?
Szeretnék a közeljövőben új telefont venni. Kb olyan 40-50 ezret szánnék rá.
1. Veszek egy 8 GB-os Ipod Touch-ot és használnám a mostani telóm ameddig jó. Nekem nagyon tetszik (és nem csak azért mert ott van rajta a megdézsmált alma, lehet vele villogni), csak nem tudom, hogy megéri-e az árát.
2. Ismerősömnek van egy eladó Xperia X10 készüléke, olyan 40-50 környékén. Ahogy láttam a készüléket, elég jó állapotban van. Azért adja el, mert szeretne valami nagyobbat -.-".
3. Valami másik telefon, a ti ajánlásotokkal :)
touch nem éri meg az árát, ennyiért már használtan kapsz jó állapotú iPhone-t
X10 csak akkor jó, ha cyanogen modot raksz rá, számolja azzal, hogy egyébként lomha lesz más telókhoz képest (tapasztalat)
Nézz valami használt HTC-t pl desire
Nokia C5-03
40.000 HUF fuggetlenul 2 ev garanciaval. Wifis, Gps-es es nagyon okos. Hidd el, most is ilyenrol irok.
Ha Miskolcon laksz tudok egy boltot ahol használt HTC Desire pont 50.000 és egy használt iPhone3GS 45.000
De a T-mobilenál ha rászánsz még 5.000-ret ajánlom a Galaxy Ace-t ami nagyon jó, Vagy ha egy 10.000-est akkor ott a Defy :). Én mind2-őt ajánlom. Vedd azt amelyiket jónak látod.
Miért reklámozod mindenhol a Nokia c5-03-at ??
Symbian már sehol sincs!
kérdezőnek! Samsung Galaxy 3 egész jó telefon 30-40-ért lehet venni újonnan függetlenül!
c5-03-at alázza!
Köszi a válaszokat. Hát Nokiát nem hiszem, hogy szeretnék. Igaz hogy egy masszív féltégla és bírja a strapát, de nekem eddig nem jöttek be a nokia készülékek.
Ace-t sem szeretnék, mert havernak van és nem igazán nyerte el tetszésemet a készülék. Viszont a Defy tetszik, kicsit utána olvasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!