Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia 5320, BH-501 füles:...

Nokia 5320, BH-501 füles: töltő dilemma? ---->

Figyelt kérdés

Most tettem szert egy fent említett bluetooth fülesre, és elbizonytalanodtam a töltést illetően. Na most a kérdés, hogy tölthetem-e a telefon töltőjével a fülest, illetve fordítva? 5320as nokiám van, ahhoz ugye az a bizonyos pici végű töltő van, ahogy a füleshez is azt adták, szóval méretre egy és ugyanaz a két töltő. Namost a telóé ac-5e típusú, a fülesé ac-3e. Nem vagyok a toppon fizikából, szóval leírom az adatokat, ami a két töltőre rá van írva:

AC-5E

Input: AC 100-240V 50-60Hz 100mA

Output: DC 5.0V 800mA

AC-3E

Input: AC 100-240V 50-60Hz 60mA

Output: DC 5.0V 350mA

2010. jan. 15. 15:44
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát én biztosan nem tölteném vele!

A számokból is láthatod Te magad is!

Az elektromos kütyüknél van egy olyan íratlan szabály, hogy ha valamelyik paraméter magasabb mint az ami elő van írva, akkor kárt tehetsz benne. Jelen esetben az output "teljesítménye", több mint a kétszerese az előírtnak. Ha fordítva lenne, akkor szerintem nem lenne baj: Ha a fülesed töltőjével szeretnéd a telefonod tölteni, de ez akkor sem ajánlott :(

2010. jan. 17. 09:12
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi a választ!
2010. jan. 17. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!