Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telefonvásárlási dilemma. Milyet?

Telefonvásárlási dilemma. Milyet?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Igazat megvallva nem életbevágó a dolog, de szeretném már lecserélni a c702-met, nem igazán vállt be. Amiket szeretnék az újban: navigáció, wifi, querty és ha lehet egy nagyobb képernyő. Jól jönne még a folyamatos fény és egy legalább háromkettes fényképező. De ez elhanyagolható. HTC Kaiserrel barátkozom, de az ára kicsit necces. Elsősorban használtra gondoltam, mélyszegénységben élek. Az se ártana, ha strapabíró lenne, bár tudok rá vigyázni, sokszor ejtettem már el a mostanit is. (Igaz erre nem figyelek nagyon...) Bocs, ha írtam valami f@szságot, szétmotoroztam ma az agyamat.(Utólag eszembe jutott: Milyen szoftvert ajánlotok, ha sokat navigálnék és neteznék?) Köszi! 16f
2010. jún. 6. 02:14
 1/5 Jovanny ***** válasza:
Arra nincs szabály, hogy a kérdező ne offoljon? :) Blackberryket nézd meg, én arra esüszöm. Használtan sok helyen lehet kapni, mert Nokiához szokott gazdag gyerek megveszi, aztán rájön, hogy basszus, ennek nem olyan a menüje, mint a Nokiának!! Aztán eladja használtnak. Biztos találsz olyat, ami megfelel az igényeidnek.
2010. jún. 6. 08:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Mi az isten az a querty? Mert én csak qwerty-ről tudok :P
2010. jún. 6. 11:04
 3/5 anonim ***** válasza:
samsung s5230!
2010. jún. 6. 13:13
 4/5 A kérdező kommentje:
Jól van na gonosz telefonkockák! :D A samsungal hagyjatok békén... Minden random hülyegyerek azzal rohangászik, és akkor a navigációról és a wifiről szó se volt. Blackberryket megnézegetem, köszi a tippet!
2010. jún. 6. 13:50
 5/5 anonim ***** válasza:

2.vagyok

Nem azért, de ha észrevetted volna, a tasztatúrád [billengyűzetet] a gépnél úgy kezdődik, hogy qwerty, nem úgy, hogy querty, hanem egymás után sorba 6 betű :)

2010. jún. 6. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!