Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 16 éves lányomnak Galaxy s 5,...

16 éves lányomnak Galaxy s 5, szerintetek?

Figyelt kérdés
Tudni kell hogy a lányom állandóan a telefonját nyomkodja. Mióta olvasta hogy áprilisban megjelenik az új Galaxy s 5, azóta nem hagy nyugodni. A férjem azonnal rábólintott, hogy megkapja, ugyanis 14 évesen (!!) megvette neki az s 3-at is. Én ezt nem támogatom, mivel győzhetném meg őket? Nem is (csak) a pénzről van szó, hanem hogy minek neki még egy 200 ezres telefon, amikor a mostani is tökéletesen megfelel neki (még sok is), amikor csak JÁTSZIK rajta meg Facebookozik, és kb ennyi. Ti megvennétek egy 16 éves gyereknek? A váloszokat előre is köszönöm.
2014. márc. 7. 10:40
1 2
 11/14 SylwerStone ***** válasza:
11%

Szánalmas ez a rajongás. Bocsáss meg a szóért!

Az S5 mondhatni, hogy felzárkózott a mostani mobilpiachoz, nem lépett előre semmit.

Akkor jelenleg most egy S3-omja van? Oké nem egy mai telefon már, de neki ez teljesen elég, a leírásod alapján. Még ha új telefont is szeretne nem tudom miért kell ragaszkodni ahhoz a szar Samsunghoz.

Ha most megkapná az S5-öt, 1 év múlva már az S6 kéne neki?

Egyszer fogna a kezébe egy Nexust, amely mellesleg feleannyiba kerül mint az S5 (még nem is forgalmazzák itthon az S5 öt)

2014. márc. 7. 14:32
 12/14 Turismo válasza:

Az embernek meg kell tanulnia szépen lassan, hogy a dolgokért tenni kell nem csak úgy jön... Amúgy is én úgy gondolom egy 16 évesnek felesleg lenne egy olyan mobiltelefon.. Minden tini csak Facebook-ra használja... Azért kidobni annyi pénzt.. annyiból egy csomó új dolgot fel lehet újítani egy lakásban vagy félre lehet rakni.. :) Persze ez az én véleményen :)

21/F

2014. márc. 7. 16:46
 13/14 anonim ***** válasza:
itt arról van szó, hogy neki nem is kell/nincs is rá szüksége...csak nyilván az ő sulijában is ilyen mércével mérik a népszerűséget, aztán ő akar lenni az osztály legmenőbb tagja.
2014. márc. 7. 18:55
 14/14 anonim ***** válasza:
HA tesz érte akkor lehet róla szó. Nem egy kis egy hetes jó tanulásra gondolok, ha már itt tartunk 3 hónap van még a suli végéig, teljesítsen jobban és ott a telefon. Nem kell elkényeztetni, mert idősebb korára tényleg megszokja és meg fog változni.
2014. márc. 8. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!