Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 16 éves lányomnak Galaxy s 5,...

16 éves lányomnak Galaxy s 5, szerintetek?

Figyelt kérdés
Tudni kell hogy a lányom állandóan a telefonját nyomkodja. Mióta olvasta hogy áprilisban megjelenik az új Galaxy s 5, azóta nem hagy nyugodni. A férjem azonnal rábólintott, hogy megkapja, ugyanis 14 évesen (!!) megvette neki az s 3-at is. Én ezt nem támogatom, mivel győzhetném meg őket? Nem is (csak) a pénzről van szó, hanem hogy minek neki még egy 200 ezres telefon, amikor a mostani is tökéletesen megfelel neki (még sok is), amikor csak JÁTSZIK rajta meg Facebookozik, és kb ennyi. Ti megvennétek egy 16 éves gyereknek? A váloszokat előre is köszönöm.
2014. márc. 7. 10:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
57%
Kizárt.
2014. márc. 7. 10:44
 2/14 anonim ***** válasza:

Abból az okból nem venném meg, hogyha most hozzászokik a "luxushoz", és neadjisten egy év múlva lejjebb kell adni az igényeket, akkor abból nagy hiszti lesz.

Tudom, én is voltam gyerek. Nem akartam megérteni, hogy miért rajtam kell spórolni.

2014. márc. 7. 10:44
 3/14 A kérdező kommentje:
Persze igazatok van, de a férjemmel teljesen más véleményen vagyunk. Az benne az extra, hogy ezt nem is szülinapra vagy valamilyen alkalomra kéri, hanem "CSAKÚGY", olyan alapon hogy az s 4-et se kapta meg, ez a telefonja most júniusban lesz 2 éves és akar egy újat mert mért ne. A mostanit se én vettem neki, hanem egyedül a férjem..
2014. márc. 7. 10:48
 4/14 anonim válasza:
67%

Persze, 18 évesen meg már ez nem lesz elég, hanem a jogsi mellé egy vadi új tűz piros ferrari.

Aztán hirtelen elkezdtek az agyára menni, mert ő a királykisasszony, várásoljatok neki a budai hegyekben egy kis kecót.

Jó módjában már nem okoz neki örömet majd semmi, rászokik a piára, a drogra. Titeket meg soha nem fog tisztelni, de ami még fontosabb SOHA nem lesz hálás.

Viszont ha kevesebb pénzt, drága dolgot kapna és több szeretetet, még tisztelne is benneteket!

Persze nem feltétlen kell így lennie, ahogy írtam, ne haragudj rám,ha bántó neked, de erősen benne van a pakliban!

2014. márc. 7. 10:49
 5/14 anonim ***** válasza:

Nm venném meg.

Sima gombos telefont kapna, amin tud smst írni és telefonálni. Ekkora gyereknek simán kikapják a kezéből a metrón, buszon, aztán szaladhat a negyedmilliós telefon után.

2014. márc. 7. 11:15
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
Miért ne, van dögivel pénzetek nem mind1 mire veritek csak úgy el...
2014. márc. 7. 11:23
 7/14 A kérdező kommentje:
Szerintem sem való neki
2014. márc. 7. 12:16
 8/14 anonim ***** válasza:

Csak úgy nem venném meg neki, de ha tesz érte, kicsit meg kell küzdenie érte akkor talán..

Gondolok itt egy kis hétvégi diák munkára stb... csak érezze azt hogy a pénz nem az égből potyog..

2014. márc. 7. 13:14
 9/14 anonim ***** válasza:
na igen...azzal én nem dobálóznék, hogy 15 évesen túl fiatal, meg gombos telefont neki...talán csak az a bosszantó, hogy ott nem merül ki a dolog, hogy állandóan nyomkodja. elég rossz irányban tart, ha már az s3 sem elég neki fészbukkozásra, viberre meg ezekre...mert nem hiszem, hogy olyan dolgokat használ rajta, amit az s3-mal nem tud megcsinálni...felvágásból meg felesleges neki megvenni az s5-öt...kivéve, ha tényleg fogja magát, és legalább a felét megkeresi valami diákmunkával...másik felét meg meg lehet szerezni az s3 eladásából, és a maradékot meg kipótolják.
2014. márc. 7. 13:22
 10/14 anonim válasza:
Én 17 éves vagyok és megtehetnék a szüleim hogy mindent megvesznek nekem, de nem teszik. 16 éves korom óta dolgozom suli után és hétvégén, amennyi pénzt megkeresek egy hónapban, ugyanannyit kapok a szüleimtől is. Ehhez csak annyi feltétel van, hogy 4,3 felettinek kell lennie az átlagomnak a suliban. Ez számomra teljesíthető és jó így nekem és szabadidőm is van majdnem mindenre. Persze a szülinapi, karácsonyi ajándékokat megkapom, meg nyaralni is elvisznek, de a márkás ruhák, a telefonom (iPhone 5S) a fizetésemből van. Sőt, a telefonszámlámat is magamnak fizetem. Emelett minden hónapban marad egy kis pénz, amit félre tudok rakni.
2014. márc. 7. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!