Árt a mágneses tok a telefonnak?
Figyelt kérdés
Iphone 5S-ről van szó.2014. márc. 1. 19:42
11/14 zati19 válasza:
A tokomon a mágnes patent pont a szenzor közelében van. Felmágnesezte, és a szenzor folyamatosan maxot jelez. SkyMap-hoz használtam. Már nem... Samsung S4. De a többi teló is járhat így.
12/14 anonim válasza:
Én is úgy tudom hogy hosszú távon a mágnes nem tesz jót az elektromos kütyüknek, sőt egymás mellé se jó rakni őket a tekercselés miatt( mobilokat egymásra rakni, vagy pl. dvd lejátszó mellé rakni közvetlen másik elektrotechnikai kütyüt vagy rátenni)
13/14 anonim válasza:
én szintén 5s-hez akarok venni mágneses telefon tartót kocsiba ! Lett azóta valami baja az 5s-nek ?
14/14 anonim válasza:
Okulásképpen mindenkinek: Huawei P9 Plus/ablakos flip tok kalandja. Az 1.flip tokkal nem volt semmi gond, de amikor kissé rongyos lett, lecseréltem egy 5000 Ft-os szintén noname-re. Aztán pár nap múlva elkezdett random bekapcsolódni a képernyőzár, akkor, amikor nyitva volt a tok. Bármikor, telefonálás közben is, Facebook nézés közben, bármilyen app használata közben, főleg, ha a bal alsó harmadban hozzáértem a kijelzőhöz. Akár napi 20x is. Azt hittem, valamelyik app zavart be, kihajigáltam egy csomót, főleg az utolsókat. Mindent leelenőriztem a beállításoknál. Kapcsolgattam ki/be a képernyőzár funkciót. A végén már a gyári beállítások visszaállítását is elvégeztem. Semmi sem segített. Aztán levettem a tokot, azóta is tökéletesen működik a teló. Soha a büdös életben nem veszek több mágneses tokot. Még úgy is bezavarta a telót, hogy a tok fedele hátra volt hajtva a teló mögé. Nem volt egyértelmű, mert nem folyamatosan produkálta a jelenséget, hanem véletlenszerűen, órákig semmi, aztán meg 10x is képernyőzár. Vért izzadtam. Remélem, segítek valakinek, hogy ne szenvedjen ennyit, mint én!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!