Jó telefon, de az előző szerintem Ájfón-köddel küzd...
2014. febr. 24. 15:51
3/10 anonim válasza:
Hát sokat már ne várj tőle. A 7.1-es rendszer még sokat dob rajta sebesség szempontjából. De még pár hetet várni kell rá. A 8-as már nem fog rajta futni.
Az új jobb játékok már nem futnak rajta vagy akadnak. Amúgy igen, eléggé elavult már. Viszont szuper telefon. Ha nem ilyen 3D-s hiperszuper játékokkal akarsz játszani, akkor jó telefon lesz még, de nagyon max 1 évig.
2014. febr. 24. 16:00
4/10 anonim válasza:
Lejárt lemez, már csak a kis cigánygyerekek dobálóznak vele.
2014. febr. 24. 16:28
5/10 anonim válasza:
Nem tudom, mi az az "ájfón köd", (az a bizonyos "előző" vagyok),de én simán odaadnám érte a Samsung Galaxy-mat.
2014. febr. 25. 13:43
6/10 Saavedro válasza:
Csak azt nem tudjuk hogy milyen Galaxy. Azt ne mondd, hogy S3-as, mert nem hiszem el.
2014. febr. 25. 16:48
7/10 anonim válasza:
Samsung Galaxy Ace 3- mam van. (az a bizonyos előző vagyok, aki odaadná). Rosszul tenném?
2014. febr. 27. 05:46
8/10 anonim válasza:
A legjobb iPhone! Nekem is az van és nem vagyok cigány!
Az iPhone 5 sokkal rosszabb mint a 4,csak azért látszik jobbnak mert nagyobb, meg nagyobb chip van (A6) az iPhone 4-ben(A4) szóval a 4 jobb.meg tovább bírja mint a többi iPhone.
2014. márc. 3. 14:46
9/10 anonim válasza:
Igaz,a legjobb iPhone ! Ha gagyi meg szar lenne akkor a mostani filmekben miért látható?! Meg ne haragudj! De azt hallottad hogy az iPhone 4 másik neve:iPhone HD!
Szerintem is tovább bírja mint a többi iPhone!
2014. márc. 7. 15:49
10/10 anonim válasza:
A reklámokban is a iPhone 4 van pont ma láttam a postán, szóval a leghíresebb iPhone!!(nekem is az van)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!