Árt a mágneses tok a telefonnak?
Ha még nem vetted meg azt a tokot, akkor kerüld el nagy ívben. A telódban van iránytű. Próbáld ki, hogy reagál egy mágnes közelségére.
Elmész túrázni, aztán megbízol az iránytűben, örülsz neki, hogy egy kütyüben van minden, gps, iránytű, aztán meg jól eltévedsz, mert elmész délnek észak helyett.
Ezen kívül én úgy gondolom, hogy ha sokáig a mágnes hatása alatt van, nemcsak hogy nem fog rendesen működni, de tönkre is teszi. Be kellene tiltatni az ilyen sz@rokat.
3 éve vettem a Samsungomra egy szimpla gumi tokot, majd a belsejébe ragasztottam két nagyon erős Neodym mágnest.
(Ezek vannak a merevlemezekben.)
Ezek olyan erősen tartják a telefont, hogy a motorkerékpár tankjára tapasztva a legmeredekebb manővernél sem mozdul egy millimétert sem.
És lám a telefonnak 3 év után sincs semmi baja.
Nem befolyásolja sem a GPS-t, sem az iránytűt.
(Elég rosszul is jártam volna, hiszen pont a navigálás miatt raktam rá mágneseket.) :-D
A mágneses tokban egy meglehetősen gyenge kis mágnesdarab van, az egyetlen veszélye hogy benyomod vele a kijelzőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!