Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ti melyik telefont választanát...

Ti melyik telefont választanátok? Sony Xperia L Samsung Galaxy ace 3 s3 mini Jiayu <ebből melyiket választanátok Az össz vissz max 70k-t költenék rá.

Figyelt kérdés

2014. febr. 20. 16:59
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
0%
Legalább próbálj meg más stílusban írni amikor a másik neveddel írsz.
2014. febr. 21. 21:58
 42/46 anonim ***** válasza:
LOL
2014. febr. 21. 21:58
 43/46 anonim ***** válasza:
Hát 58-as pedig kénytelen leszel elhinni hogy más személyek vagyunk mert nem tudjuk bizonyítani. Ez csak rajtad múlik hogy eljut-e a kis fejedig.
2014. febr. 21. 22:02
 44/46 anonim ***** válasza:

24-es, a nexus-nak éppen hogy a szoftvere is jó :)

vanilla android, semmi hülye gyártói program, szépen fut...

fasza hardver, és szoftver, 75-ért szerintem azt vedd kérdező.

2014. febr. 21. 22:15
 45/46 anonim ***** válasza:
Egyébként igen, tényleg jó a nexus, hardveresen és szoftveresen is. Ha belefér, akkor fontold meg.
2014. febr. 21. 22:16
 46/46 anonim ***** válasza:
Én nem ismerem, ezért sem akartam közvetlenül rá mondani csak egyre több az új márka, de a vezető 3-as a samsung sony lg ebbe sorrendbe, bár itt van ez a huawei is amiről az olcsóság csüng le de én azt halottam hogy a szoftv+hardv. kapocs elég gyenge. Ezek szerint viszont lehet bizalmat szavazni a nexusra.
2014. febr. 21. 22:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!