Ti melyik telefont választanátok? Sony Xperia L Samsung Galaxy ace 3 s3 mini Jiayu <ebből melyiket választanátok Az össz vissz max 70k-t költenék rá.
Figyelt kérdés
2014. febr. 20. 16:59
41/46 anonim válasza:
Legalább próbálj meg más stílusban írni amikor a másik neveddel írsz.
43/46 anonim válasza:
Hát 58-as pedig kénytelen leszel elhinni hogy más személyek vagyunk mert nem tudjuk bizonyítani. Ez csak rajtad múlik hogy eljut-e a kis fejedig.
44/46 anonim válasza:
24-es, a nexus-nak éppen hogy a szoftvere is jó :)
vanilla android, semmi hülye gyártói program, szépen fut...
fasza hardver, és szoftver, 75-ért szerintem azt vedd kérdező.
45/46 anonim válasza:
Egyébként igen, tényleg jó a nexus, hardveresen és szoftveresen is. Ha belefér, akkor fontold meg.
46/46 anonim válasza:
Én nem ismerem, ezért sem akartam közvetlenül rá mondani csak egyre több az új márka, de a vezető 3-as a samsung sony lg ebbe sorrendbe, bár itt van ez a huawei is amiről az olcsóság csüng le de én azt halottam hogy a szoftv+hardv. kapocs elég gyenge. Ezek szerint viszont lehet bizalmat szavazni a nexusra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!