Ti melyik telefont választanátok? Sony Xperia L Samsung Galaxy ace 3 s3 mini Jiayu <ebből melyiket választanátok Az össz vissz max 70k-t költenék rá.
Figyelt kérdés
2014. febr. 20. 16:59
21/46 anonim válasza:
Nexus 4-et vegyél.
Jobb mint a többi..
2giga RAM, IPS kijelző, 4 magis Krait, Meg méd támogatott is marad.
22/46 anonim válasza:
Szép meg jó a nexus, de nem fér bele a kérdező keretébe, legolcsóbb helyen 75 ezer.
23/46 anonim válasza:
+5000-et nem ér meg a jobb hardver, kijelző, támogatottság?
24/46 anonim válasza:
Nem minden a hardver! Nem akarom fikázni a nexus-t mert nem ismerem de gyakran elfordul hogy a jó hardver mögött egy gagyi szoftver van, érdemes olyan telefont venni amiknek megvan a kellő tapasztalat: Samsung Sony (. . .és LG bár lassan kiesik a versenyből). Az IPS, amoled, lcd harca pedig még eldöntetlen az ips pl nagyon szép, akár csak a fogyasztása, az amoled és a napfény nem igazán kedvelik egymást és a fehér színnel sincs jóban (a fekete viszont briliáns) viszont az lcd egy átmenet alacsony fogyasztás mellett egy kimagaslóan jó szín ami az L-nél valahogy sokkal jobban sikerült mint az eddigi összes Sony-nál (a Sony van leragadva az lcd-nél). Az ips/lcd fekete szín alkotása a legnagyobb hátránya. A LCD legnagyobb "hibája" a kis betekintési szög. (megjegyzem értelmetlenül mert szerintem nem fog 3-4 ember körül állni mindig egy telefont hogy szükség legyen a nagy betekintési szögre). SONY Xperia L :)
25/46 anonim válasza:
Nekem megérné, de én em látok bele a kérdező pénztárcájába. 58%-os kocsog az neked nagyon fájna ha beismernéd hogy tényleg az L-é a sony legjobb kijelzője most? Ez nem vita tárgya, tény hogy a sony legszebb színeit az jeleníti meg.
26/46 anonim válasza:
Látom kedves 58%-os samsung bálványozó s3 imádó vérfan hogy te aztán tudsz fikázni bármit de van e neked tényleges rendes véleményed vagy csak az s3 istenítésére vagy képes, és még a kérdésre se válaszolsz igazán. . .
27/46 anonim válasza:
"Elvakult vérfan?,s3-am sincs" !! Most komolyan, te észnél vagy? Amikor írtam hogy . . meg van a kellő tapasztalat: Samsung, Sony . .akkor nem véletlenül írtam előre a samsungot mert tényleg nagyon jó megoldásai vannak és tényleg jó telókat gyárt. Valamint nekem volt már 5 Sony (Ericsson) telóm, fogtam a kezembe s2-őt s3-at ace-t sony ray-t neo-t arc-ot Sp-t L-t nekem lehet véleményem a Sony /samsung "harcról". A kijelző technikákhoz is konyítok egy picit. De te úgy írsz az S3-ról jókat hogy nincs is olyanod. . . az bálványozás. Csak hogy tud az s3-at súrolja a Thl w200 (egy kínai teló) láttam volt kezembe használtam 4 mag ips kijelező jó felbontás stb és ami a legfontosabb hogy árban sehol sincs hozzá képest (ajánlom a kérdezőnek). Talán elgondolkodhatnál ezen hogy melyik a jó teló... A kérdezőnek még mindig jó szívvel ajánlom az L-et esetleg SP-t. A kedves S3 VÉRFANNAK meg ajánlom hogy tapasztalat nélkül ne ítélkezzen.
28/46 anonim válasza:
Hogy melyik ujjamból szoptam ki?? Ebből! [link]
29/46 anonim válasza:
Ha undorodsz a sonykról szóló szövegektől is, akkor csak a harmadik bekezdést olvasd, ott a kijelző.
30/46 anonim válasza:
Ha azt írnák ver minden telefont azt is elhinnéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!