Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ti melyik telefont választanát...

Ti melyik telefont választanátok? Sony Xperia L Samsung Galaxy ace 3 s3 mini Jiayu <ebből melyiket választanátok Az össz vissz max 70k-t költenék rá.

Figyelt kérdés

2014. febr. 20. 16:59
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
31%
Hiába erőlködtök. Sp nem jobb az s3nál...
2014. febr. 20. 18:51
 12/46 anonim ***** válasza:
100%
a simánál jobb
2014. febr. 20. 18:52
 13/46 anonim ***** válasza:
100%
Ha jobb a retek s3 akkor hogy van az, hogy a "nagy" Samsung Antutun 16 ezer pontot kapott az SP meg 23 ezret?! Szűklátókörű szerencsétlen gyökerek.
2014. febr. 20. 19:40
 14/46 anonim ***** válasza:
74%
Nem a Samsung az egyetlen négy magos amit megevett reggelire az SP.
2014. febr. 20. 19:43
 15/46 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat !

Nagy Sony- Samsung ellentétek vannak úgy látom.

A Jiayu-ról sajna senki sem nyilatkozott. Nem is nagyon lehet kapni Magyarországon....

Jelenleg nagyon eltökélt vagyok az Xperia L mellett ,még meggondolom az SP-t!

2014. febr. 20. 20:53
 16/46 anonim ***** válasza:
Úgy volt 70 k a max, az sp meg függetlenül 65 k körül van, szóval bele kell férnie. Akkor meg inkább az sp mint az l. [link]
2014. febr. 20. 21:03
 17/46 anonim ***** válasza:
84%

Kedves negyedik commentelo nem szivtam meg ma semmit de koszi hogy megkerdezted.

Azert nem ajanlom a Sony SP-t mert ketsegeim vannak a battery felol. Volt mar 1 SP-m illetve a barataimnak is az van, es csak panaszkodnak ra. Ha magarol a tobbi tulajdonsagarol van szo, akkor meroben veri az Ace 3 vagy a Galaxy S3 minit mert azoknak a szoftverei meg maguk a telefonok laggolnak meg minden. Telefonalasra kissebb appokra lettek meretezne nem Real Racing-re. Az SP csak a battery miatt mondom rossznak, de remenykedek benne ha a kerdezo azt valasztja hogy neki jo lesz. Nekem 8 ora alatt semmittevessel ugy hogy minden zarva volt lemerult mobil nettel-es wifivel is.

2014. febr. 21. 01:00
 18/46 anonim ***** válasza:
Nekem az SP augusztus óta van meg, android 4.1.2-vel 1 nap netezést bírt ki és két napot úgy hogy csatlakoztatva volt, de szinte nem használtam, nemrég jött ki rá a 4.3 és ezzel mindkét használati móddal plusz 1 napig bírja. Szerintem ez kifogástalan. A Samsung Galaxy s2-vel jártam úgy, hogy még hálózatra sem volt csatlakozva és 6-8 óra alatt lemerült.
2014. febr. 21. 11:06
 19/46 anonim ***** válasza:
0%
Gondoltuk hogy az sp egy csoda mobil.
2014. febr. 21. 15:44
 20/46 anonim ***** válasza:
Nos én L-et használok de van látókörömben SP is. A L kifogástalan, többet bír mint amennyit kellene, persze ez alatt annyit értek hogy egy sima 2 magos proci 1-1 giga herz-el nagy teljesítmény az L kijelzője szebb feketét ad de az SP a legutolsó frissítés által élesebb lett de a legnagyobb kérdés az hogy te mire használnád. . . és Sony párti vagyok (nem vetem meg a samsungot csak szimplán sonyt használok)Vedd meg az L-et vagy ha szánszrá kicsit többet akkor az SP-t
2014. febr. 21. 18:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!