Ti melyik telefont választanátok? Sony Xperia L Samsung Galaxy ace 3 s3 mini Jiayu <ebből melyiket választanátok Az össz vissz max 70k-t költenék rá.
Figyelt kérdés
2014. febr. 20. 16:59
31/46 anonim válasza:
Hagyd 71-es az 58 az nem véletlenül 58 aki ok nélkül isteníti az s3-at az menthetetlen. Még azzal sincs tisztába mi az a tft. "szar az összes tft" csak hogy tudd a tft az a thin film technology rövidítése és ráillik az amoledre is. Csak annyit hogy önmagad fikázod amikor azt mondod hogy szar az összes tft mert az s3-ba is az van . . .ásd el magad. . .
32/46 anonim válasza:
És ha én azt mondom, hogy egy elvakult se*gfej vagy aki nem a kérdésre válaszol csak ugatja a hülyeséget a samsungjairól akkor elhiszed nekem? Ők legalább értenek hozzá, és tényleg van mihez hasonlítaniuk, a jelek szerint neked viszont nincs.
33/46 anonim válasza:
Egyébként érdekes hogy itt minden válaszoló sony "vérfan" de te még véletlenül sem vagy samsung fan...
34/46 anonim válasza:
Ti többet samsungoztok mint én.
35/46 anonim válasza:
Kedves 58%-os válasz adó, a provokatív veszekedést szító válaszaid miatt tettem egy bejelentést kérlek ne itt kezdj el unalmadból vitatkozni a gyakori kérdéseken nem a te megjegyzéseidre kíváncsiak csupán a válaszodra (esetleges véleményedre) az adott kérdésben, próbáld magad ehhez tartani.
36/46 anonim válasza:
Ne stresszeld magad. Nem éri meg.
37/46 anonim válasza:
Én halál nyugodt vagyok de be kell hogy valljam én már tegnap bejelentettelek kedves 58-as. Nem ez az első kérdés, ahol hasonló stílusú válaszokat írtál.
38/46 anonim válasza:
Én nyugodt vagyok, csupán te lehetsz ideges ha ennyi butaságot össze vagy képes írni. Én csupán a kérdezőt sajnálom hogy végig kell olvasnia több oldal lényegtelen veszekedést egy samsung bálványozó s3 istenítő tapasztalatlan valakitől aki csak fikázni tud. Nem is fárasztanám a kérdező szemét újabb válaszokkal csak annyit jegyeznék meg hogy ha nem a "menőzés" hanem a tényleges használat a cél és jól megbecsüli a telefont akkor érdemes átgondolni a thl w200-at [link] az MA-n elég részletesen kibeszélték előnyeit és hátrányait (pl nem kapható magyar országon de kis segítséggel be lehet szerezni) és még mindig olcsóbban kijön mint a többi a hasonló képességű telók.
39/46 anonim válasza:
A 81-es és én teljesen mások vagyunk, szerintem nem is találkoztam vele. 81-es, ismersz engem?
40/46 anonim válasza:
Nem ismerem a 81-es kollégát, én érdről vagyok. És ezt már be kéne fejezned mert ha túl sok bejelentés ékezik rád akkor törölnek majd az oldalról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!