HTC Hero vagy iPhone 3G?
Figyelt kérdés
2009. dec. 10. 13:28
11/13 anonim válasza:
Sztem nemhiába "tömegtermék" ,de én nem nevezném tömegterméknek, mivel a tömegtermék az általában még egy kevésbé tehetősök számára is könnyen elérhető,sztem egy átlagkeresetű család nem nagyon gyakori h kb 130ezret áldozna egy mobiltelefonra...
12/13 anonim válasza:
3GS ! 3G-t semmiképpen ne vegyél, jah jobb a kamera.. az nem is lényeg.. De van multitasking, meg 160-170mb free ram ha bevan zárva minden 3G-n meg 50-60mb free ha bevan zárva minden. GPS Használhatatlan 3G-n kb, meg nagyon lassú! Arról nem is beszélve hogy megkapja még a 4.x szoftverfrissítést, iphone 5 megjelenésével pedig apple részéről megy a süllyesztőbe! iOS 5 -öt már nem fog kapni a 3G!
13/13 anonim válasza:
Ja meg nem 60-70k különbség van hanem 15-20k a 3g / gs között!! 3G monnyon le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!