Ipod touch 4G vagy Iphone 3GS? Okokat is :D
Inkább Samsung Galaxy S,vagy SE xperia-sorozat valamely felsőbb kategóriába tartozó készüléke.
Amiket írtál, azokat mire használnád?
Az iPhone-nal tudsz telefonálni is, viszont a 4G-s iPodnak erősebb a processzora, és szebb a képe. Ettől függetlenül én iPhone-t vennék.
Igen, lehet rá ingyen játékokat tölteni, és tényleg Jailbreak a neve, de az egyáltalán nem bonyolult. Le kell hozzá tölteni egy programot (én a Greenpois0n-t ajánlom), rákötni a gépre a frissen telepített (!!!!) iPhone-t/iPodot, elindítani a programot, majd követni az utasításokat amiket kiír. Egy ún. DFU módba kell kapcsolni a készüléket, de ezt úgyis ki fogja írni, hogy hogyan.
szerintem is inkább egy androidos telót vegyél, azok nincsenek úgy korlátozva mint az apple cuccok (sőt kb semennyire nincsenek korlátozva)és azokra is lehet (sokkal egyszerűbben) ingyen játékokat rakni. és én is valamelyik Sony Ericsson Xperia modell-t ajánlanám most azok a legjobb ár/érték arányúak, és még jól is néznek ki. (pl xperia neo, xperia mini/pro)
de ha nagyon muszáj akk inkább az iphone 3gs, és akkor nem kell másik telót cipelned a touch mellett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!