HTC Hero vagy iPhone 3G?
Mindenképpen Iphone.De ha már azt veszed ne Iphone 3G-t
Hanem Iphone 3GS-t vegyél.
Ne halgass rá, 3G -t vegyél...
3GS:
gyorsabb, 1.2MPX el jobb kamera, hangvezérlés (angol), 16/32GB, design ugyan az szerintem nem ér annyival többet.. használtan még új nagyon a készülék, így nagyobb az esély a letiltásra, ha meg újat veszel akkor új iboot = alkalmi jailbreak :(
3G:
iphone 3G böl is van 8/16GB nekem 16os változat van, nem akad semmi, kamera 2mpx elég jó (ha fényképezni akarok, fényképezővel teszem 3.2se sokat segit)
Összesítve én nem tartom annyival többre a 3GS t hogy 60-70k val többet érjen, 3G tökéletes szerintem, vagy várd meg a 4G-t de szerintem 3GSt ne vegyél, de te döntésed :)
iphone 3gs, sokkal gyorsabb és manapság már csak egy 20as a különbség ha hűséggel veszed és 1 év múlva bánni fogod ha 3g-t veszel.
a htc heroval meg az a baj h nem iphone. lefagy meg gondolkodik csomót. az iphone ilyet nem vagy marha ritkán csinál és amit leszedsz rá az működik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!