Ajánljátok a samsung corby-t 14 éves fiunak?
Figyelt kérdés
2009. dec. 5. 17:56
11/19 anonim válasza:
Az egész corby egy nagy komédia... -.-"
12/19 anonim válasza:
Szerintem tök jó telcsi,nekem ilyen van narancsban.Pedig 14 és srác vagyok.
13/19 anonim válasza:
érintőképernyő és ennyi. semmit nem tud.
14/19 anonim válasza:
dehogynem tud..:D
nekem is Corbym van és nagyon jó a hangzása tiszta a hangja
míg a Sonym hamar tönkre ment és a hangzása semmit se ért..:I
szinte minden fájl típust támogat..de azt tudni kell hogy a samsungok megbízható telefonok van egy régebbi samsungom sokszor neki vágódott a földnek azt még mindig semmi baja és má 4 éves a telo..:D
és kezdjük azzal a telot általában nem csak kizárólag fiuknak és lányoknak készítik azért van fekete színbe hogy fiúnak is használhatják..jahha és nem korfüggő..
én ajánlom neked..:D
15/19 anonim válasza:
Hát sztem ízléstől függ :) Nekem van az egyik barátomnak (aki fiú és 14 éves) ilyen telója, és hozzá teszem narancsárga hátlaposat vett ( de végül ott van a fekete). És nagyon szereti. Nekem rózsaszín van :)
17/19 anonim válasza:
Igen!Én is ilyet fogok kapni és ha nem rózsaszín meg sárga akkor sztem tökre jó fiúknak!
18/19 anonim válasza:
wtf, nekem sárga van és fiú vagyok. xD
19/19 anonim válasza:
egyik ismerősömnek is ilyen van és fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!