Ajánljátok a Samsung S5230-at?
Figyelt kérdés
Kicsit visszatart az, hogy ilyen olcsó. Kinéztem egy másikat, de az 100 ezer felett van, ez meg csak 20 ezer. Attól lehet jó teló, vagy hamar szét is fog menni? Amúgy az érintőképernyő meddig bírja, ha nem ejtem le, és nem karcolom meg? Ha ez a teló nem jó, akkor ajánlanátok úgy 50-60 ezerig jobbakat?2011. aug. 11. 21:28
1/6 anonim válasza:
ilyet nem vennék meg ha van pénzed akkor messziről kerüld el inkább galaxy ace vagy motorola defy
2/6 A kérdező kommentje:
a galaxy ace az nem inkább olyan pasis? Mert végülis 70-ért még annyira nem sok.
2011. aug. 11. 21:34
3/6 anonim válasza:
sztem egyáltalán nem pasis!lenne pénzem olyat vennék..:D
4/6 A kérdező kommentje:
Hát jó, majd meggondolom:D Mert a motorola az nem igazából tetszik. De ez amúgy jó. Köszi nektek a válaszokat:)
2011. aug. 11. 21:42
5/6 bp1985 válasza:
Olvasd el itt, hogy hány ember van megelégedve 10-ből az s5230-al. MAximum 3. Az ace azért lényegesen jobb telefon.
6/6 anonim válasza:
Galaxy Ace.
Az S5230-at röviden így jellemzem: r*hadtul f*s és megbízhatatlan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!